Eladiet Jelly Kids Apetit 150ml

Eladiet Jelly Kids Apetit 150ml

Детски сироп за повишаване на апетита с пчелно млечице, кихгон и 6 витамини

код на продукта: 041539
Само четири продукти са на разположение!

Препоръчителна цена на дребно  31,65лв. (16,19€)

Eladiet Jelly Kids Apetit Baby сироп за повишаване на апетита с пчелно млечице, кихгон и 6 витамини 150ml JellyKids Apetit съдържа кихон като естествен стимулант на апетита. В комбинация с прясно пчелно млечице, той осигурява на децата необходимат...  още

27,23лв. (13,93€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 8420101216377
ТЕГЛО: 212gr

Eladiet Jelly Kids Apetit Baby сироп за повишаване на апетита с пчелно млечице, кихгон и 6 витамини 150ml

JellyKids Apetit съдържа кихон като естествен стимулант на апетита. В комбинация с прясно пчелно млечице, той осигурява на децата необходимата енергия и жизненост и допринася за тяхното развитие, като същевременно допринася за развитието на мускулите и костите, както и за умствената дейност.
В допълнение, той предлага препоръчителния дневен прием на витамини А, В1, В2, В3, С и D.
90% от децата показаха значително подобрение в теглото си само за 1 месец от употребата на продукта, тъй като успяха да достигнат идеалното си тегло!

Qihon помага за повишаване на апетита. Витамин А допринася за нормалното функциониране на имунната система. Витамините С, В1, В2 и В3 допринасят за нормалното функциониране на метаболитните процеси, насочени към производството на енергия. Витамин D помага за поддържане на нормалното състояние на костите.

В ELOVARI се интересуваме от здравето на децата. Поради тази причина ние създадохме в сътрудничество с ELADIET пълна гама хранителни добавки, посветени на тях.
Цялата продуктова линия на Jelly Kids е разработена и проектирана специално за деца: съставки, дози, външен вид, аромати и др.
Пчелното млечице, храна с висока хранителна стойност, която помага на децата да растат в здраве и сила, е връзката между продуктите на Jelly Kids. Освен това всеки от продуктите съдържа допълнителни активни съставки, които подпомагат правилното функциониране на организма през трудните периоди на развитие на децата.
физическо състояние.

Какво е пчелно млечице?

Пчелното млечице е съкровище на природата, богато на хранителни вещества и енергия, което пчелите отделят, за да хранят своите ларви в продължение на 3 дни, както и своята кралица през целия си живот.

От 3 до 5 години 5 ml (1 чаена лъжичка) на ден, деца над 5 години 10 ml (1 супена лъжица или 2 чаени лъжички) на ден, за предпочитане сутрин преди закуска.

Без лактоза, глутен и кофеин
Ягодов аромат.

Дневна доза (на 10 ml): 150 mg пчелно млечице, 80 mg витамин С (100% SD), 20 mg хинон, 16 mg витамин В3 (100% SD), 1,4 mg витамин В2 (100% SD), 1, 1 mg витамин В1 (100% SDR), 800 μg витамин А (100% SDR) и 5 μg витамин D3 (100% SDR). RDA: Препоръчителна дневна доза

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук