Elgydium Whitening Toothpaste 50ml

Elgydium Whitening Toothpaste 50ml

Паста за бели зъби

код на продукта: 051879
Само две продукти са на разположение!

Препоръчителна цена на дребно  8,97лв. (4,59€)

Elgydium Whitening Toothpaste Паста за зъби за по-бели зъби 50 мл За сияйна и красива усмивка! Избелващата паста за зъби ELGYDIUM помага за премахване на повърхностни петна (от храна, дим и др.) и поддържа естествената белота на зъбите при миене. ...  още

8,07лв. (4,13€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 3577056013034
Вижте също продукти в тази категория:
Избелващи пасти за зъби

Elgydium Whitening Toothpaste Паста за зъби за по-бели зъби 50 мл

За сияйна и красива усмивка! Избелващата паста за зъби ELGYDIUM помага за премахване на повърхностни петна (от храна, дим и др.) и поддържа естествената белота на зъбите при миене. Удължава белотата на вашите зъби след почистване при зъболекар или професионално избелване, за повече блясък*.

Неговата ефективност в борбата с повърхностните петна по зъбите е видима след две седмици и се увеличава с времето и употребата. 90% от пациентите съобщават за незабавна и трайна ефективност**.

Съставът му съдържа микропрахообразни кристали натриев бикарбонат, средно пет пъти по-малки от обикновените кристали натриев бикарбонат, които проникват по-ефективно в жлебовете на емайла.

Видим резултат върху зъбите след две седмици.

Избелващата паста за зъби ELGYDIUM има видими резултати за намаляване на повърхностните петна по зъбите след 2 седмици употреба, с ефект, който се засилва с времето.

Бързо действие и дълготраен ефект според 90% от хората¹, които са го пробвали (въпросник за удовлетвореност).¹

¹Тестовете за поносимост и ефикасност бяха извършени под стоматологичен контрол при 52 субекта в продължение на 28 дни, белотата беше оценена с MMLSI скалата - MacPherson Modification of Lobene Stain Index - в 4 области на всеки от 8-те резци.

* Белотата е оценена с MMLSI скалата - MacPherson Modification of Lobene Stain Index - в 4 области на всеки от 8-те резци).

** Тест за поносимост и ефикасност, проведен под стоматологичен контрол върху 52 субекта за 28 дни.

2 до 3 пъти на ден. Препоръчително е зъбите да се мият 2 до 3 пъти на ден, по 2 минути, с подходяща четка за зъби, като например ELGYDIUM Whitening четка за зъби с полиращи микрозърна.

WATER (AQUA). GLYCERIN. HYDRATED SILICA. SODIUM BICARBONATE. SODIUM LAURYL SULFATE. FLAVOR (AROMA). TITANIUM DIOXIDE (CI 77891). TRIETHANOLAMINE. CELLULOSE GUM. CHLORHEXIDINE DIGLUCONATE. HYDROXYETHYLCELLULOSE. LIMONENE. SODIUM CARBONATE. SODIUM SACCHARIN

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук