Eludril Ortho for the Wear of Ortho Devices 500ml

Eludril Ortho for the Wear of Ortho Devices 500ml

Ежедневен орален разтвор за ортодонтски апарати

код на продукта: 048865
Само три продукти са на разположение!

Препоръчителна цена на дребно  24,83лв. (12,70€)

Eludril Ortho for the Wear of Ortho Devices Ежедневен перорален разтвор за ортодонтски механизми 500 мл Eludril Ortho улеснява устната хигиена за хора с ортодонтски апарати. Освежава дъха и спомага за поддържането на здрави зъби и венци. Съдържа F...  още

21,60лв. (11,05€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 3577056025044
ТЕГЛО: 558gr

Eludril Ortho for the Wear of Ortho Devices Ежедневен перорален разтвор за ортодонтски механизми 500 мл

Eludril Ortho улеснява устната хигиена за хора с ортодонтски апарати. Освежава дъха и спомага за поддържането на здрави зъби и венци. Съдържа Fluorinol®, който помага за предотвратяване на кариес и бели петна около скобите, като се бори с киселинните атаки и образуването на плака. Също така не оцветява ортодонтските апарати. Подходящ е за възрастни и деца от 10 години.

Решението за реминерализация на емайла за всички видове ортодонтски механизми.

Клинично проучване, включващо 41 души, които са носили скоби за по-малко от 6 месеца, изследва ефективността на Eludril Ortho, използван сутрин и вечер след четкане, в продължение на четири седмици. Eludril Ortho намалява чувствителността на венците с 36% след 4 седмици¹.

Антибактериалната активност на Eludril Ortho също е демонстрирана in vitro върху бактерии, отговорни за зъбната плака².

Проучване на удовлетвореността оценява потребителското възприемане на ефективността на Eludril Ortho за улесняване на оралната хигиена и комфорт, свързан с натрупването на плака³.

Благодарение на Fluorinol® (400 ppm флуоридни йони), Eludril Ortho помага за укрепване и реминерализиране на емайла⁴, като по този начин помага за предотвратяване на кариес и бели петна около брекетите в рамките на 1 месец⁵.

И накрая, многократната употреба на Eludril Ortho не обезцветява брекетите⁶.


¹ Тест за поносимост и ефикасност, извършен върху 41 субекта за 4 седмици, 2 употреби на ден.

² In vitro изследване на антибактериалната активност на Eludril Ortho върху 5 бактериални щама, характерни за развитието на плака.

³ Тест за удовлетворение, проведен върху 73 души за 2 седмици, 2 употреби на ден.

⁴ Клиничен тест за поносимост и ефикасност при 41 субекта за 4 седмици, 2 употреби на ден.

⁵ In vitro изследване на способността за реминерализация на Eludril Ortho, проведено върху 18 емайлови проби, разделени на 3 групи. Всяка група получи повторно лечение от 5 цикъла на ден в продължение на 15 дни с Eludril Ortho, Gum Ortho и нетретиран контролен разтвор. Извършва се лека и след това по-дълбока деминерализация при 375 rpm, емайлът се изплаква с вода и след това се нанася един от разтворите, накрая се изплаква с буфер и пробите се държат 1 час.

⁶In vitro изследване на ефекта от оцветяването Eludril Ortho върху брекети и ортодонтски механизми при многократна употреба с 14 цикъла на ден в продължение на 2 дни.

1 до 2 пъти на ден.

Изплакнете устата за 30 секунди с 15 ml неразреден Eludril Ortho сутрин и вечер след миене. Плюнка. Не изплаквайте с вода.

Не го поглъщайте.

Не е подходящ за деца под 10 години.

WATER (AQUA). GLYCERIN. PROPANEDIOL. XYLITOL. PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL. FLAVOR (AROMA). HYDROXYACETOPHENONE. LIMONENE. NICOTINYL ALCOHOL HF. O-CYMEN-5-OL. SODIUM BENZOATE. SODIUM HYDROXIDE. SODIUM SACCHARIN

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук