Epsilon Health Silben Rectal 5 Suppositories

Epsilon Health Silben Rectal 5 Suppositories

Супозитории за поддържане и регенерация на ректалната лигавица

код на продукта: 059571
Само четири продукти са на разположение!

Препоръчителна цена на дребно  13,74лв. (7,03€)

Epsilon Health Silben ректални супозитории за поддръжка и регенерация на ректалната лигавица 5 супозитории Silben Rectal Epsilon Health е медицинско изделие, предназначено за ректално приложение. Супозитория, поставена в аналния канал, след контак...  още

12,77лв. (6,53€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 5213001491592
Вижте също продукти в тази категория:
При запек и хемороиди

Epsilon Health Silben ректални супозитории за поддръжка и регенерация на ректалната лигавица 5 супозитории

Silben Rectal Epsilon Health е медицинско изделие, предназначено за ректално приложение. Супозитория, поставена в аналния канал, след контакт със слузта, естествено произведена от бокалните клетки на ректалната лигавица, образува върху повърхността на лигавицата защитно покритие с мукоадхезивни свойства. Това предпазва и подобрява хидратацията на ректалната лигавица.

Медицинското изделие Silben Rectal Epsilon Health е предназначено за ректално приложение за:

  • Естествено възстановяват нормалното състояние на ректалната лигавица
  • Подпомагат регенерацията на ерозии, пукнатини и други дефекти в ректалната лигавица
  • Облекчаване на болезнените симптоми на изхождане, свързани с увреждане на епитела или наличие на възпалителен процес в ануса
  • Подпомага регенерацията на тъканите на аналния канал след операция или лъчева терапия

Режим на действие

Медицинско технологичното средство Silben Rectal Epsilon Health образува върху повърхността на ректалната лигавица покритие с много добри мукоадхезивни свойства (адхезия) и високи бариерни свойства. В резултат на това предпазва и овлажнява ректума и образува среда, благоприятстваща естественото възстановяване на нормалното състояние на ректалната лигавица.

Действа върху тъканите на ректума по естествен начин, като осигурява механична защита. Супозиторията има способността бързо да набъбва и да поддържа структурата си по време на намокряне, благодарение на което произвежда течна обвивка в ректума със значителен вискозитет, пластичност и добри бариерни свойства.

Отваряне на блистера:
Отваряне на блистера - супозиторията трябва да се извади от блистера непосредствено преди употреба. За да направите това, разрежете контейнера по дължина в точките на пробиване и отворете листата на контейнера. След това отвийте супозиторията и внимателно я извадете от блистера. Супозиторията не трябва да се изважда от опаковката с натиск.

Използвайте:
Преди да нанесете продукта, измийте и подсушете ръцете си. Супозиторията трябва внимателно да се постави в аналния канал. По-удобно е да поставите супозиторията в ректума в странично легнало положение с леко свити крака. Препоръчително е супозиторията да се прилага през нощта. Измийте ръцете си след употреба на продукта.

Ректалните супозитории могат да се използват в продължение на 5 дни. Употребата на продукта по препоръка на лекар може да бъде удължена до 10 дни. Препоръчително е да използвате супозитория през нощта. Интервалът от време между първото и следващото приложение на супозиторията не трябва да бъде по-малко от 24 часа.

Следвайте препоръчания начин на употреба.

Основни противопоказания:

  1. Свръхчувствителност към всеки компонент, съдържащ се в супозиториите.
  2. Неопластични промени на ректума.
  3. Силна, остра болка в областта на ануса.
  4. Ректалното кървене, спонтанно или по време на движение на червата, се разпознава като яркочервена кръв в изпражненията.

Противопоказание 1 е формулирано въз основа на анализ на риска по време на етапа на планиране. Противопоказания 2,3,4 са формулирани въз основа на знанието, че клиничните състояния, споменати в тези раздели, изискват съвет от лекар. В тези случаи медицинското изделие Silben Rectal Epsilon Health може
използва се само след изрична медицинска препоръка.

Ректална супозитория Silben Rectal Epsilon Health от 29 грама съдържа:
натриев бутират, натриев алгинат, карбоксиметил целулоза, триглицериди на наситени мастни киселини с добавяне на моно- и диглицериди.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук