Epsilon Health Urolyt Attack Food Supplement 8 Sachets

Epsilon Health Urolyt Attack Food Supplement 8 Sachets

Хранителна добавка с екстракт от червена боровинка за здраве на урината, с вкус на боровинка

код на продукта: 052845
скоро наличен продукт

Препоръчителна цена на дребно  35,68лв. (18,25€)

Epsilon Health Urolyt Attack Food Supplement Хранителна добавка с екстракт от червена боровинка за здраве на урината, с вкус на боровинка 8 Sachets Urolyt Attack е хранителна добавка с екстракт от червена боровинка, D-маноза, калиев цитрат и Sacch...  още

33,90лв. (17,34€)
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 5213001491301
Вижте също и продуктите в категориите:
Cranberry, За уриниране

Epsilon Health Urolyt Attack Food Supplement Хранителна добавка с екстракт от червена боровинка за здраве на урината, с вкус на боровинка 8 Sachets

Urolyt Attack е хранителна добавка с екстракт от червена боровинка, D-маноза, калиев цитрат и Saccharomyces boulardii, която допринася за нормалното функциониране на имунната система и предпазва от инфекции на пикочните пътища.

Екстрактът от червена боровинка съдържа проантоцианидини, растителни вещества, които помагат за предотвратяване на нежелани микроорганизми от прилепване към пикочните пътища, като по този начин допринасят за защитата срещу инфекции на пикочните пътища, като в същото време са отличен източник на витамини и хранителни вещества.

С вкус на малина.

8 сашета по 5,9гр

1 саше, 2 пъти на ден, между храненията. Съдържанието на едно саше се разтваря в 200 ml вода и се разбърква до пълното му разтваряне.

Предупреждения:

  • Не превишавайте препоръчителната дневна доза.
  • Хранителните добавки не трябва да се използват като заместител на разнообразното, балансирано хранене и здравословния начин на живот.
  • Този продукт не е предназначен за превенция, лечение или лечение на човешки заболявания.
  • Консултирайте се с Вашия лекар, ако сте бременна, кърмите, приемате лекарства или имате здравословни проблеми.
  • Дръж далеч от деца.

Условия на съхранение: Съхранявайте продукта при температура не по-висока от 25°C, като избягвате излагане на локални източници на топлина, слънчева светлина и контакт с вода. Датата на минимална трайност се отнася за продукт, който е правилно съхраняван в непокътнатата си опаковка.

CAM A: D-маноза, калиев цитрат, малтодекстрин, регулатор на киселинността: лимонена киселина (E330), ароматизатор, оцветител: пигмент от корен от червено цвекло (E162), антислепващ агент: силициев диоксид (E551), подсладител: сукралоза (E955)

CAM B: Saccharomyces cerevisiae var. boulardii CNCM I-3799, малтодекстрин, фруктоза, инулин, подсладител: сорбитол (E420i), антислепващ агент: силициев диоксид (E551)

Сашето DUOCAM® е вътрешно разделено на две отделни камери (CAM A и CAM B), които позволяват на съдържащите се съставки да не взаимодействат помежду си до момента на получаване на продукта, осигурявайки оптимално запазване на състава.

NUTRITIONAL INFORMATION

per unit
(1 sachet)

per dose
(2 sachets)

% NRV per dose*

CAM A

Potassium (from Potassium Citrate)

362 mg

724 mg

36,16

D-Mannose

2000 mg

4000 mg

-

CAM B

Saccharomyces cerevisiae var. boulardii CNCM 1-3799**

2,50 mld CFU

5 mld CFU

-

* DTA: Хранителна референтна стойност съгласно Регламент EC №. 1169/2011 /NRV: Хранителни референтни стойности съгласно Рег. ЕО n. 1169/2011 г

** живо клетъчно съдържание се отнася за продукт, който е бил правилно съхраняван/
CFU: Единици, образуващи колонии

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук