Epsilon Helath Algoral Attack Anti-Reflux 12 Sachets

Epsilon Helath Algoral Attack Anti-Reflux 12 Sachets

Перорален разтвор срещу гастроезофагеален рефлукс

код на продукта: 056980
Само един продукт е наличен!

Препоръчителна цена на дребно  22,70лв. (11,61€)

Epsilon Helath Algoral Attack Anti-Reflux Орален разтвор срещу гастроезофагеален рефлукс 12 сашета Algoral attack е медицинска технологична помощ, полезна за симптоматично лечение на всички тези състояния, свързани с гастроезофагеален рефлукс (NER...  още

22,70лв. (11,60€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 5213001491486
Вижте също продукти в тази категория:
При гадене и повръщане

Epsilon Helath Algoral Attack Anti-Reflux Орален разтвор срещу гастроезофагеален рефлукс 12 сашета

Algoral attack е медицинска технологична помощ, полезна за симптоматично лечение на всички тези състояния, свързани с гастроезофагеален рефлукс (NERD, функционални киселини, свръхчувствителен хранопровод към киселина и некиселинен рефлукс).

Неговата вискозна форма, притежаваща способността да прилепва и покрива лигавицата на хранопровода, образува защитна бариера.

Хиалуроновата киселина, компонент, намиращ се естествено в извънклетъчните пространства на нашето тяло, хидратира и защитава лигавиците на гастро-езофагеалния тракт и подобрява процеса на възстановяване на увредения епител.

Благодарение на своите естествени химични свойства, симетиконът намалява повърхностното напрежение на газовете, присъстващи в стомашната течност, като благоприятства тяхното елиминиране. Този процес облекчава налягането, упражнявано от газовете върху стомашната течност, която е отговорна за рефлукса.

Магнезиевият алгинат, благодарение на способността си да образува филм, покрива лигавиците, като ги предпазва от стомашни течности, спомага за намаляване на вредните им ефекти и намалява усещането за парене и дразнене, дължащи се на рефлуксни епизоди.

За възрастни
Препоръчително е да се приема по 1 саше 2-3 пъти дневно, за предпочитане след хранене, при необходимост или по лекарско предписание.

Консумира се директно от сашето.

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЯ

Дръж далеч от деца. Съхранявайте продукта добре затворен и далеч от източници на топлина и слънчева светлина. Избягвам зрителен контакт.

В случай на едновременно лечение с други лекарства и/или медицински изделия, консултирайте се с Вашия лекар преди употреба на продукта. Не използвайте продукта след изтичане на срока на годност. Срокът на годност се отнася за неувреден продукт, който е съхраняван правилно.

По време на бременност и кърмене продуктът трябва да се използва само в случаите, когато това е абсолютно необходимо и под прякото наблюдение на лекар.

Не приемайте продукта при индивидуална свръхчувствителност към неговите компоненти.

Не използвайте продукта в комбинация с кватернерни амониеви съединения.

Не използвайте продукта повече от 30 последователни дни. Важно е да уведомите Вашия лекар или фармацевт за всички нежелани реакции, които не са описани в листовката.

Това е еднодозов продукт за еднократно приложение. Неправилното спазване на предупрежденията и инструкциите за употреба, както и използването на частична доза от продукта, може да повлияе на ефективността на продукта или да причини влошаване на съществуващото патологично състояние.

Натриева хиалуронова киселина с ниско молекулно тегло, магнезиев алгинат, сух екстракт от смирна, титруван 30% в полизахариди, вода, калиев сорбат, натриев бензоат, гума арабика, ксантанова гума, брашно от семена от гуар, лимонена киселина, алфа циклодекстрини, зехтин, силициев диоксид, токоферол , сукралоза, ацесулфам К, симетикон, аромат, естери на млечна киселина с моно- и диглицериди на мастни киселини.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук