Essie Treat Love & Color Strengthener 13.5ml - 90 On The Mauve

Essie Treat Love & Color Strengthener 13.5ml - 90 On The Mauve

Третиране на ноктите с цвят за укрепване и красив резултат

код на продукта: 045067
Само три продукти са на разположение!

Препоръчителна цена на дребно  26,96лв. (13,79€)

Essie Treat Love & Color Strengthener Лечение на ноктите с цвят за укрепване и красив резултат 13,5ml Прозрачно за вас # 03 Полупрозрачно розово със сладък ирис По-здрави нок...  още

26,96лв. (13,79€)
Моля изберете
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 30157095
ТЕГЛО: 13gr
Вижте също и продуктите в категориите:
лак за нокти, лак за нокти, козметика

Essie Treat Love & Color Strengthener Лечение на ноктите с цвят за укрепване и красив резултат 13,5ml

Прозрачно за вас # 03 Полупрозрачно розово със сладък ирис

По-здрави нокти само за 1 седмица. 60% по-малко пилинг и 35% по-малко чупене. Състав, който „диша“ с екстракти от колаген и камелия, този полупрозрачен розов със сладък ирис е идеалното решение за укрепване и оцветяване в 1 стъпка. Нямате нужда от основа или топ лак.

Леко тегло # 40 естествено розово бежово

по-здрави нокти само за 1 седмица. 60% по-малко пилинг и 35% по-малко чупене. състав, който „диша“ с екстракти от колаген и камелия, този естествен розов бежов цвят е идеалното решение за укрепване и оцветяване в 1 стъпка. не се нуждаете от основа или топ лак.

На лилаво # 90 нежно лилаво от мока

по-здрави нокти само за 1 седмица. 60% по-малко пилинг и 35% по-малко чупене. състав, който „диша“ с екстракти от колаген и камелия, тази мека лилава мока е идеалното решение за укрепване и оцветяване в 1 стъпка. не се нуждаете от основа или топ лак.

Тонална лента # 7 бежово със златист ирис

по-здрави нокти само за 1 седмица. 60% по-малко пилинг и 35% по-малко чупене. състав, който „диша“ с екстракти от колаген и камелия, този полупрозрачен бежов със златист ирис е идеалното решение за укрепване и оцветяване в 1 стъпка. не се нуждаете от основа или топ лак.

Нежен оттенък # 08 светло розов със златист ирис

по-здрави нокти само за 1 седмица. 60% по-малко пилинг и 35% по-малко чупене. състав, който „диша“ с екстракти от колаген и камелия, този полупрозрачен светлорозов със златист ирис е идеалното решение за укрепване и оцветяване в 1 стъпка. не се нуждаете от основа или топ лак.

Минимално скромно # 30 светло полупрозрачно прахообразно розово

по-здрави нокти само за 1 седмица. 60% по-малко пилинг и 35% по-малко чупене. състав, който „диша“ с екстракти от колаген и камелия, този лек полупрозрачен прахово розов е идеалното решение за укрепване и оцветяване в 1 стъпка. не се нуждаете от основа или топ лак.

Силен удар Розов # 55 ярко розов карамфил

по-здрави нокти само за 1 седмица. 60% по-малко пилинг и 35% по-малко чупене. състав, който „диша“ с екстракти от колаген и камелия, този ярко кремообразно розово е идеалното решение за укрепване и оцветяване в 1 стъпка. не се нуждаете от основа или топ лак.

Mauve-tivation # 95 светло лилаво на орхидеята

по-здрави нокти само за 1 седмица. 60% по-малко пилинг и 35% по-малко чупене. състав, който „диша“ с екстракти от колаген и камелия, този кремообразен лилав на орхидеята е идеалното решение за укрепване и оцветяване в 1 стъпка. не се нуждаете от основа или топ лак.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук