Euro-Pharma ColonLife Естествена добавка за заболявания на дебелото черво 10 tabs & 10 caps

Euro-Pharma ColonLife Естествена добавка за заболявания на дебелото черво 10 tabs & 10 caps

код на продукта: 018428
скоро наличен продукт

Препоръчителна цена на дребно  55,60лв. (28,44€)

Euro-Pharma ColonLife естествена добавка за заболявания на дебелото черво 10 таба и 10 капачки Подходящ за синдром на раздразнените черва, колит, улцерозен колит, колоректален дивертикул и болест на Крон. Иновативен натурален продукт за заболяв...  още

55,60лв. (28,44€)
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 5206856000972
ТЕГЛО: 38gr
Вижте също продукти в тази категория:
При гастроентерологични проблеми

Euro-Pharma ColonLife естествена добавка за заболявания на дебелото черво 10 таба и 10 капачки

Подходящ за синдром на раздразнените черва, колит, улцерозен колит, колоректален дивертикул и болест на Крон.

Иновативен натурален продукт за заболявания на дебелото черво

Уникален натурален продукт, който допринася за решаването на заболявания на дебелото черво, чрез функционалното възстановяване на чревната лигавица. ColonLife е защитен с патент и е признат от научната общност на гастроентеролозите в Италия.

Всеки пакет съдържа 1 синя карта и 1 червен картон.

Компонентите на синята карта (маслена киселина и GSE) помагат за намаляване на възпалението и естествената антибиотична защита на лигавицата на дебелото черво. Клиничният опит показва, че при пациенти с клетъчен дисбаланс, засягащ дебелото черво, интервенциите с маслена киселина доведоха до значително подобрение на симптомите, като диария, коремна болка и дискомфорт. Новостта за ColonLife е, че маслената киселина преминава непокътната през тънките черва и започва своето действие веднага щом влезе в дебелото черво. Освен това, благодарение на техниката на "удължено освобождаване", маслената киселина остава в дебелото черво, като смазва старателно стените му.

Компонентите на червената карта (специално патентовани пробиотици с пребиотици) спомагат за ефективното възстановяване и балансиране на чревната бактериална флора. Поставянето на пробиотиците в микрокапсули (патентована процедура No. Prot. WO20131141185A1) осигурява максимална гастропротекция на щамовете и непроменена тяхната трайност за 2 години!

Подходящ за синдром на раздразнените черва, колит, улцерозен колит, колоректален дивертикул, болест на Crohn.

10 първите дни - син таб: 1 таблетка всяка сутрин между храненията +

10 следващите дни - червен картон: 1 капсула всяка сутрин между храненията.

ПРЕДЛОЖЕН ЦИКЛ ЗА ЛЕЧЕНИЕ: 2 месеца за максимална ефективност на препарата

Формуляр 1 синя карта с таблетки: маслена киселина и GSE (екстракт от семена на грейпфрут) и 1 червена карта с капсули: пробиотици и пребиотици (патентована форма)

Маслена киселина, GSE (екстракт от семена на грейпфрут), пробиотици (Lactobacillus Plantarum, Bifidobacterium Breve, Lactobacillus Reuteri), пребиотици (FOS)

Синя карта
Калциево масло 614 mg
Количество маслена киселина 500 mg
Екстракт от семена на грейпфрут 50 mg
Червен раздел
Bifidobacterium Vereve BR03 > 1 милиард клетки
Lactobacillus Plantarum LP01 > 1 милиард клетки
Lactobacillus Reuteri LRE02 >0,2 милиард клетки
Фруктоолигозахариди 236mg

Маслена киселина:
Маслената киселина принадлежи към групата на късите вериги мастни киселини (SCFA). В природата се среща като компонент на мазнините в млякото и неговите производни, докато в човешкото тяло в дебелото черво се образува маслена киселина, в резултат на ферментацията на диетични фибри.

Ползите от маслената киселина
• Това е основният източник на енергия за клетките на дебелото черво (клетки на дебелото черво)
• Стимулира производството на слуз
• Стимулира клетъчната пролиферация и апоптоза
• Насърчава заздравяването на лезии
• Участва в имунорегулаторни и противовъзпалителни процеси
Помага на пробиотичната смес да се слее с чревната епителна тъкан, подобрявайки колонизацията
• Подпомага абсорбирането на вода и електролити
• Подпомага понижаването на рН в червата, като създава неблагоприятна среда за растежа на патогенни бактерии

Клиничният опит показва, че при пациенти с клетъчен дисбаланс, който е засегнал дебелото черво като цяло и по -специално част от коликата на илеума, интервенциите с маслена киселина са довели до значително подобрение на симптоми като диария, коремна болка, дискомфорт.

Предизвикателството за ColonLife беше маслената киселина да премине непокътната през тънките черва и да започне своето действие веднага щом влезе в дебелото черво. Това се постига с техниката "удължено освобождаване". Покритието на ядрото на маслената киселина го предпазва от стомашни и жлъчни киселини и му позволява да се разтваря САМО при рН по -голямо от 6,8, за да се освободи маслена киселина. Общото освобождаване на маслена киселина завършва след 24 часа, като по този начин се постига максимално покритие на цялото дебело черво.

Пробиотици ColonLife:
Отделните щамове пробиотици в ColonLife се лиофилизират и се поставят в микрокапсули чрез патентована процедура (WO 2013114185A1). Процесът на покриване на бактериални клетки се основава на използването на липиди от растителен произход, които осигуряват адекватна гастрозащита. В края на този процес полуготовият продукт се поставя в растителни микрокапсули и се опакова във високоякостни пластини с фолио за блистери за максимална защита и издръжливост.
Патентованата технология за поставяне на пробиотичните клетки в микрокапсули позволява по-голяма стабилност на продукта, която в комбинация със значителната стомашно-трайна устойчивост и ясно подобрената преживяемост достига поне 5 пъти повече от пробиотиците, които не са поставени в микрокапсули (напр. 1 милиард микрокапсулни пробиотични клетки = 5 милиарда микрокапсулни пробиотични клетки). Много е важно да се отбележи, че патентованият процес на поставяне на микрокапсули осигурява стабилност и жизненост на отделните щамове в продължение на най -малко 2 години.

Изборът на щамове пробиотична смес ColonLife е направен много внимателно, за да се осигури максимална ефективност въз основа на научни изследвания. По -конкретно се съдържа следното:
Lactobacillus Plantarum (LP01) 1 милиард
Bifidobacterium Breve (BR03) 1 милиард
Lactobacillus Reuteri (LRE02) 200 см.

GSE (екстракт от семена на грейпфрут)
Лаборатории, университети и изследователски институти по целия свят са показали чрез своите проучвания и публикации, че GSE (екстракт от семена от грейпфрут) има много широк спектър на действие, за да се счита за най -мощния природен микробицид: антивирусно, антибиотично и антипаразитно действие, грам + и грам -. И най -важното, неговата ефективност се комбинира с пълна липса на токсичност или взаимодействие с други препарати. GSE е ефективен срещу стотици бактерии и преди всичко без да засяга чревната флора.

Пребиотици - FOS (фруктоолигозахариди)
В допълнение към пробиотиците, ColonLife съдържа и пребиотични съставки и по -специално FOS, фруктоолигозахариди. Основната разлика е, че пребиотиците не съдържат самите микроорганизми, а компоненти, които всъщност „се хранят“ и подпомагат растежа и поддържането на вече съществуващите полезни бактерии от чревната флора. Пребиотичните продукти имат сходни действия с пробиотиците, но не в същата степен и със същата непосредственост. Това е така, защото пребиотиците действат индиректно, като значително повишават концентрацията на пробиотици.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук