Hansaplast Sensitive 5m x 1.25cm 1 бр

Hansaplast Sensitive 5m x 1.25cm 1 бр

Щадяща кожата, хипоалергенна лепяща фиксираща лента

код на продукта: 053772
миг наличност (на склад)

Препоръчителна цена на дребно  7,27лв. (3,72€)

Hansaplast Sensitive Адхезивна фиксираща лента Щадяща кожата, Хипоалергенна 5m x 1,25cm 1 брой Тази хипоалергенна монтажна лента осигурява щадяща кожата адхезия за подложки, мар...  още

4,73лв. (2,42€)
Моля изберете
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 4005800254390
Вижте също продукти в тази категория:
Закрепващи ленти

Hansaplast Sensitive Адхезивна фиксираща лента Щадяща кожата, Хипоалергенна 5m x 1,25cm 1 брой

Тази хипоалергенна монтажна лента осигурява щадяща кожата адхезия за подложки, марли, превръзки и медицинско оборудване (като тръби, катетри, сонди и измервателни инструменти). Фиксиращата лента Hansaplast Sensitive Fixation Tape е създадена така, че да не дразни чувствителната кожа и да не създава дискомфорт от поставянето й, като същевременно не съдържа латекс.

Няма нужда от ножици, можете просто да отрежете лентата на ръка.

Съвместимостта с кожата е дерматологично тествана

0% без латекс за намаляване на риска от алергии

1. Почистване

Почистването на раната от мръсотия и бактерии е необходимата първа стъпка за оптимално заздравяване. За да предотвратите инфекции на рани, напръскайте Hansaplast Wound Cleansing Spray от разстояние около 10 cm върху цялата област на раната. Повторете, ако е необходимо, и след това внимателно избършете раната и областта на кожата около раната със стерилна марля.
Важно: При малки рани кървенето спира скоро. Ако кървенето продължи, използвайте допълнителна марля, продължете да прилагате натиск върху раната и потърсете медицинска помощ.

2. Лечебни

Можете да помогнете на раната да заздравее безопасно и бързо, като същевременно намалите риска от белези. Използвайте Хансапласт крем за заздравяване на рани редовно, докато раната заздравее напълно. Внимателно нанесете тънък слой веднъж или два пъти дневно. Уверете се, че върхът на тръбата не влиза в контакт с раната. Повтаряйте редовно до пълно излекуване. Кремът за заздравяване на рани Hansaplast може да се използва върху отворени, малки повърхностни рани на всеки етап от лечебния процес.

3. Защита

Накрая фиксирайте превръзката или марлята върху здравата кожа около раната с помощта на Hansaplast Sensitive Fixing Tape. Можете да изрежете лентата на ръка до желаната от вас дължина.

съвет

Винаги търсете лекарска помощ, ако раната е дълбока, кърви обилно или показва признаци на инфекция като зачервяване, подуване или топлина. Моля, имайте предвид, че съветите и подканите, предоставени на този уебсайт, въпреки че са подготвени с голямо внимание, по никакъв начин не заместват медицински съвети и лечение. В случай, че имате или подозирате, че имате здравословен проблем, трябва да потърсите медицински съвет и да следвате медицинските инструкции, независимо от това, което научавате на този уебсайт. Винаги четете внимателно нашите продуктови инструкции и листовки.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук