Fillerina 12HA Densifying Filler for Lip Volume & Mouth Contour Grade 5, 7ml

Fillerina 12HA Densifying Filler for Lip Volume & Mouth Contour Grade 5, 7ml

Обучение за увеличаване на обема на устните

код на продукта: 053301
Само две продукти са на разположение!

Препоръчителна цена на дребно  169,89лв. (86,90€)

Labo Fillerina 12HA Уплътняващ филър за обем на устни и контур на устата Клас 5 Лечение за увеличаване на обема на устните 7 ml Дермо-козметичен филър за увеличаване обема на устните и запълване на периоралните бръчки под формата на гел Запълва...  още

142,72лв. (73,00€)
При поръчка на този продукт получавате безплатна доставка
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 8051417908207
Вижте също продукти в тази категория:
Изглаждащи кремове за зоната около очите и устните

Labo Fillerina 12HA Уплътняващ филър за обем на устни и контур на устата Клас 5 Лечение за увеличаване на обема на устните 7 ml

Дермо-козметичен филър за увеличаване обема на устните и запълване на периоралните бръчки под формата на гел

Запълващо действие: 12 хиалуронови киселини с различно молекулно тегло и запълващо действие в определени зони на лицето.
Действие за попълване на обема: 3 молекули колаген и 2 молекули еластин за подобряване на еластичността и стегнатостта на кожата.

Fillerina е първият неинвазивен филър, метод за възстановяване на кожата, който е глобална иновация благодарение на патентованата трансдермална технология, базирана на много ниското молекулно тегло на активните вещества. Това е основното условие, което осигурява целенасоченото им проникване в слоевете на кожата. Благодарение на точно това контролирано проникване, активните съставки са наистина ефективни.

С течение на времето количеството на хиалуронова киселина и колаген в кожата постепенно намалява, което води до несъвършенства, като намаляване на плътността и загуба на обем в областта на устните, но също и с появата на бръчки около устата и промяна на контура. . Пушенето влошава бръчките около устата, като причинява малки вертикални линии, които започват от контурите на горната и долната устна.

Fillerina 12HA Volumizing & Filler Treatment for Lips and Contour е дермокозметично лечение под формата на гел, което насърчава пълнотата, попълването на обема и преоформянето на контура на устните, благодарение на интензивното си действие за обем и запълване на бръчки. Формулата съдържа подходящо регулирана висока концентрация от 12 молекули хиалуронова киселина, подсилена от 3 молекули колаген и 2 молекули еластин с различни молекулни тегла, предлагащи подобрен обем, стегнатост, еластичност на устните и ефект против бръчки върху контура. на устните. Екстрактът от Pseudoalteromonas Ferment е специална съставка, особено ефективна в активирането на синтеза на колаген в кожата, като по този начин спомага незабавно и дългосрочно за намаляване на видимите бръчки по контура на устните.

СТЕПЕН 5: За устни със силно намален обем и плътност, много неправилен контур и бръчки в областта на устата.

ДЕРМАТОЛОГИЧНО ТЕСТВАН
Опаковка: Безвъздушен апликатор 7 ml с 3 малки сферични глави от неръждаема стомана за масаж

За да нанесете правилно продукта, натиснете няколко пъти горната част на апликатора, за да освободите подходящото количество Fillerina 12HA гел (за първото нанасяне ще трябва да го натиснете многократно). Нанесете гела върху цялата повърхност на устните и около устата, ако има бръчки, като масажирате с кръгови движения. Изчакайте няколко минути активните съставки да проникнат и върху сухи устни можете да сложите червилото или гланца си. Нанасяйте продукта, както е описано по-горе, 3-5 пъти на ден. Лечението продължава около месец. Можете да го повтаряте често през годината.

Важно: гелът трябва да се нанася върху чисти устни. Възможно леко изтръпване/дърпане след нанасяне се дължи на действието на продукта.

12 хиалуронови киселини Fillerina: молекулните тегла на 12-те хиалуронови киселини с изпълващо действие, съдържащи се в този състав, варират от 400 до 2 000 000 далтона и всички те са показали висок капацитет на проникване (ex vivo Franz Cells test) в различните слоеве на кожата постигане на запълване и попълване обема на кожните тъкани.
3 колагенови молекули: с различно молекулно тегло (2 000, 12 000 и 300 000 Da), които чрез проникване в дермата (ex vivo Franz тест) насърчават увеличаването на плътността на извънклетъчната мрежа и засилват запълващото действие, синергично с молекулите на хиалуроновата киселина .
2 молекули еластин: с различно молекулно тегло (1400 Da и 2200 Da), които са специално насочени към попълване на еластин и възстановяване на еластичността и стегнатостта на кожата.

Pseudoalteromonas Ferment: със силно незабавно и дългосрочно действие против бръчки
Пентилен гликол, децилен гликол, каприлил гликол: повишават способността за проникване на функционалните активни съставки в кожата чрез обратимо модифициране на функцията на кожната бариера

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук