Frezyderm Matte Effect Cream 50ml

Frezyderm Matte Effect Cream 50ml

Хидратиращ крем за мазна кожа с матов ефект

код на продукта: 004519
миг наличност (на склад)

Препоръчителна цена на дребно  52,77лв. (26,99€)

Frezyderm Matte Effect Cream Хидратиращ крем за мазна кожа 50 мл Омазняващ и хидратиращ крем за смесена и мазна кожа. Обогатен е с овлажняващи съставки и синергични пептиди, като по този начин подобрява еластичността, намалява бръчките и придава м...  още

45,86лв. (23,46€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 5202888271229

Frezyderm Matte Effect Cream Хидратиращ крем за мазна кожа 50 мл

Омазняващ и хидратиращ крем за смесена и мазна кожа. Обогатен е с овлажняващи съставки и синергични пептиди, като по този начин подобрява еластичността, намалява бръчките и придава мека кадифена кожа. Отлична основа за грим. Резултат от праймера. Подходящо за всички възрасти. Нанесете колкото пъти желаете самостоятелно или върху крема по ваш избор.

Действие: Омазняващ хидратиращ крем за матирана кожа до 10 часа. Хидратира мазната и смесена кожа, незабавно абсорбира себума, оставя матиран вид, намалява бръчките и е идеална основа за грим, който издържа непроменен в продължение на много часове.

Тип кожа: Мазна, комбинирана кожа, отделяне на себум.

  • Дерматологично тестван.
  • Без парабени

Абсорбиращ крем намазване и хидратация за комбинирана или мазна кожа. Обогатен с овлажняващи съставки и синергични пептиди този начин се подобрява еластичността, намаляване на бръчките и кожата става кадифена и мека. Отлична база за грим. Резултати грунд. подходящ за всички възрасти. Нанесете толкова често крема, колкото желаете самостоятелно или в горната част н по ваш избор.
Действие: Хидратиращ крем за масло абсорбиращата матова кожа до 10 часа. Овлажнява мазна и комбинирана кожа директно абсорбира себума, оставяйки матирана, намалява бръчките и е идеална база за грим, който трае непроменена в продължение на много часове.
Тип на кожата: мазна, комбинирана кожа, мастната секреция.
Информация: Strong Хидратация (Ficus Carica гел) и себум абсорбция (Nigella Sativa - тиква масло). Съставът е много олио, съдържа овлажняващ, регулаторни фактори. Подходящ за всички възрасти. Дерматологично тестван. Без парабен.
Начин на употреба: 1-2 пъти дневно върху чиста кожа.

1-2 пъти дневно върху чиста кожа.

Комбинация от 3 пудри (LMC Matrix, PM, Vegetable Nylon): Ефективно и продължително усвояване на себума
Памукови олигозахариди: Хидратация
Nigella Sativa | Тиквено масло: Балансиране на маслото

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук