Hansaplast Sensitive 3XL Sterile 10x15cm, 5 бр

Hansaplast Sensitive 3XL Sterile 10x15cm, 5 бр

Адхезивни стерилни превръзки за по-големи рани и следоперативни рани

код на продукта: 054968
миг наличност (на склад)

Препоръчителна цена на дребно  22,11лв. (11,31€)

Hansaplast Sensitive 3XL Sterile 10x15cm Адхезивни стерилни подложки за по-големи рани и следоперативни наранявания 5 части Стерилен и изключително удобен Изключително щадящи к...  още

13,27лв. (6,79€)
Моля изберете
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 4005800304040
Вижте също продукти в тази категория:
лепкави непромокаеми марли

Hansaplast Sensitive 3XL Sterile 10x15cm Адхезивни стерилни подложки за по-големи рани и следоперативни наранявания 5 части

Стерилен и изключително удобен
Изключително щадящи кожата, премахват се безболезнено
Голяма марля, която не залепва за раната

Превръзките Hansaplast Sensitive 3XL са стерилни превръзки за предпазване на по-големи рани или следоперативни рани.

Особено щадящият кожата, дишащ материал прилепва здраво към кожата, като същевременно се отстранява безболезнено. Голямата марля предпазва раната, без да залепва за нея, осигурявайки голям комфорт по време на употреба.

1. Почистване
Почистването на раната от мръсотия и бактерии е необходимата първа стъпка за оптимално заздравяване. За да предотвратите инфекции на рани, напръскайте Hansaplast спрей за почистване на рани от разстояние около 10 cm върху цялата област на раната. Повторете, ако е необходимо, след което внимателно избършете раната и кожата около нея със стерилна марля.
Важно: При малки рани кървенето спира скоро. Ако кървенето продължи, поставете допълнителна марля, поддържайте натиск и потърсете медицинска помощ.

2. Лечебни
Можете да помогнете на раната да заздравее безопасно и бързо, като същевременно намалите риска от белези. Използвайте Хансапласт крем за заздравяване на рани редовно, докато раната заздравее напълно. Внимателно нанесете тънък слой веднъж или два пъти дневно. Уверете се, че върхът на тръбата не влиза в контакт с раната. Повтаряйте редовно до пълно излекуване. Кремът за заздравяване на рани Hansaplast може да се използва върху отворени, малки повърхностни рани на всеки етап от лечебния процес. Ако е необходимо, покрийте раната с тампон, марля или бинт. Ако раната ви е след операция, следвайте тази стъпка по избор и само след като раната се затвори.

3. Защита
И накрая, важно е да защитите раната от външни влияния, като замърсители и бактерии, така че заздравяването да протича без усложнения. Покрийте раната със стерилната марля Hansaplast, която най-добре отговаря на вашите нужди. Наблюдавайте раната и сменяйте подложката или марлята всеки ден, освен ако Вашият лекар не е препоръчал друго.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук