Intermed Unident Probio Care 75ml

Intermed Unident Probio Care 75ml

Флуорна паста за зъби с пробиотици и витамин B12

код на продукта: 056605
скоро наличен продукт

Препоръчителна цена на дребно  13,47лв. (6,89€)

Intermed Unident Probio Care Флуоридна паста за зъби с пробиотици и витамин B12, 75 ml Паста за зъби с флуор за ежедневна употреба за защита на венците и тъканите на устната кухина и укрепване на баланса на оралния микробиом с пробиотици и витамин...  още

11,46лв. (5,86€)
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 5205152017325

Intermed Unident Probio Care Флуоридна паста за зъби с пробиотици и витамин B12, 75 ml

Паста за зъби с флуор за ежедневна употреба за защита на венците и тъканите на устната кухина и укрепване на баланса на оралния микробиом с пробиотици и витамин В12.

  • Грижи се за венците
  • Предпазва устната кухина
  • Премахва вредните бактерии

Нанесете количество Unident Pharma Probio Care върху четката за зъби и мийте зъбите си всяка сутрин и вечер и след всяко хранене.

Съдържа: 1400 ppm флуорид като натриев флуорид, ксилитол, пантенол, лайка, LACTOBACILLUS FERMENT, бизаболол, цинков глюконат, COMMIPHORA MYRRHA RESINEEXTRACT.

AQUA, SORBITOL, HYDRATED SILICA, XYLITOL, METHYLPROPANEDIOL, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, SODIUM LAURYL SULFATE, PROPYLENE GLYCOL, XANTHAN GUM, CAPRYLYL GLYCOL, ACACIA SENEGAL GUM, SODIUM SACCHARIN, SODIUM FLUORIDE, AROMA, PANTHENOL, PHENYLPROPANOL, CHAMOMILLA RECUTITA EXTRACT, LACTOBACILLUS FERMENT, BISABOLOL, ZINC GLUCONATE, COMMIPHORA MYRRHA RESIN EXTRACT, CITRONELLOL, LIMONENE, GERANIOL, LINALOOL, CI 17200, CYANOCOBALAMIN.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук