Iofolen Lactancia Хранителна добавка с омега-3 мастни киселини, витамини и минерали 60caps

Iofolen Lactancia Хранителна добавка с омега-3 мастни киселини, витамини и минерали 60caps

С йод, който допринася за нормалната функция на нервната система

код на продукта: 038745
миг наличност (на склад)

Препоръчителна цена на дребно  36,36лв. (18,60€)

Iofolen Lactancia хранителна добавка с омега-3 мастни киселини, витамини и минерали 60 капсули С йод, който допринася за нормалната функция на нервната система Какво представлява Йофолен Лактансия? Iofolen Lactancia е най-пълноценната хранит...  още

36,36лв. (18,60€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 8024790301002
ТЕГЛО: 83gr

Iofolen Lactancia хранителна добавка с омега-3 мастни киселини, витамини и минерали 60 капсули

С йод, който допринася за нормалната функция на нервната система

Какво представлява Йофолен Лактансия?

Iofolen Lactancia е най-пълноценната хранителна добавка за кърмещата майка, тъй като обхваща точно онези хранителни вещества, от които кърмещата майка и бебето се нуждаят и всъщност в подходящите количества, според най-новите международни насоки.

Йофолен Лактансия е адресиран до:

При всички жени, които кърмят, или изключително, или допълнително (заедно с продукти от краве мляко и твърди храни), и докато кърменето продължи.
За да се постигне оптимално мозъчно развитие и когнитивни функции, Йофолен лактанцията съдържа освен Ω3 мастни киселини (DHA) и йод, таурин, което е много важно за развитието на нервните клетки при кърмачетата и последващата способност за учене на децата.

Тауринът в допълнение към Ω3 (DHA), съдържащ се в Iofolen Lactancia, също влияе на ретината, като по този начин подобрява и защитава зрителната острота на бебетата. При кърмачетата дефицитът на таурин в диетата е свързан с намалено храносмилане и абсорбция на липиди.

Почти всички бебета се раждат с ниски нива на витамин А,
което има благоприятен ефект върху имунната система и възприемането на светлината от очите. Приемът на Йофолен Лактансия от кърмеща майка ще бъде от полза за бебето, като му осигури достатъчно количество витамин А.

Iofolen Lactancia съдържа витамин Е, който в комбинация с витамин С при кърмещи жени има ефект на повишаване на майчиното мляко в антиоксиданти.

Съдържащият се в Iofolen Lactancia калций гарантира поддържането на здравето на костите на майката, тъй като по време на кърменето калцият се премества от костите на майката в майчиното мляко, за да задоволи нуждите на новороденото. Тези загуби на калций в костите на майката се компенсират чрез допълване на диетата й с калций.

Витамин D помага за усвояването на калция от костите и се произвежда естествено от човешкото тяло, когато слънчевата светлина влезе в контакт с кожата. Въпреки това, кърмачетата и кърмещите майки са изложени на малко слънчева светлина, а кърмата е относително бедна на витамин D, така че е необходимо да се добавят подходящите количества витамин D в диетата на майката. Iofolen Lactancia съдържа достатъчно количество витамин D за кърмещата майка и нейното бебе и допринася за поддържането на костната маса на майката и правилното костно развитие на бебето.

Iofolen Lactancia омега-3 мастни киселини (DHA и EPA) намаляват риска от следродилна депресия (DHA) и имат кардиопротективен ефект (EPA) върху майката.

Препоръчителна дневна доза: приемайте две капсули Iofolen Lactancia дневно с чаша вода. Препоръчително е да започнете да приемате тази добавка от началото на кърменето.

  • Да не се използва при свръхчувствителност към рибено масло, тъй като Iofolen Lactancia съдържа омега - 3 мастни киселини.
  • Диетичните добавки не трябва да се използват като заместител на разнообразното и балансирано хранене и здравословния начин на живот.
  • Не превишавайте препоръчителната дневна доза.
  • Този продукт не е предназначен за предотвратяване, лечение или лечение на някакви човешки заболявания. Консултирайте се с Вашия лекар, ако сте бременна, кърмите, приемате лекарства или имате здравословни проблеми.
  • Съхранявайте на място, недостъпно за малки деца.
  • Съхранявайте на хладно и сухо място
  • Консумацията е за предпочитане преди датата на опаковката.

Състав: калциев карбонат, рибено масло (DHA / EPA Omega - 3), покриващ агент (желатин), пълнител (рафинирано ленено масло), L - аскорбинова киселина, овлажняващ агент (глицерин Е422), фумарен железен (f) таурин, ацетат DL - алфа токоферол, емулгатор (слънчогледово масло лецитин Е322), никотинамид, цинков оксид, растителни масла, D - калциев пантотенат, емулгатор х (жълт восък E901), пиридоксин хидрохлорид, рибофлавин, тиамин мононитрат, багрило (черен железен оксид Е172) йодид, птероил моноглутаминова киселина, холекалциферол, D - биотин, натриев селен.

Хранителна информация

На дневна доза

(2 капсули)

% Хранителни референтни стойности*

Хранителна информация

На дневна доза

(2 капсули)

% Хранителни референтни стойности*

Фолиева киселина (B9)

Витамин В12

Витамин В1

Витамин В2

Ниацин

Пантотенова киселина (B5)

Витамин В6

Биотин

Витамин Ц

Витамин А

200 μg

2,5 μg

1,1 mg

1,4 mg

16 mg

6 mg

1,4 mg

50 μg

80 mg

800 μg

100

100

100

100

100

100

100

100

100

100

Витамин D

Витамин Е

Йод

Желязо

Цинк

Мед

Селен

Калций

Таурин

Омега 3 (DHA)

Омега 3 (EPA)

5 μg

12 mg

200 μg

14 mg

10 mg

1 mg

20 μg

200 mg

40 mg

200 mg

40 mg

100

100

133

100

100

100

36

25

-

-

-

Хранителна информация

На 1 капсула

На 100 g

Енергия

3,26 kcal (13,69 Kj)

376,032 kcal (1.579,33 Kj)

Протеини

0,134 g

15,46 g

Въглехидрати

0,0025 g

0,29 g

Дебел

0,301 g

34,78 g

Без захари. Без глутен.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук