Italfarmaco Ainara Vaginal Hydrating Gel 30g

Italfarmaco Ainara Vaginal Hydrating Gel 30g

Вагинален хидратиращ гел

код на продукта: 049523
Само четири продукти са на разположение!

Препоръчителна цена на дребно  27,17лв. (13,90€)

Italfarmaco Ainara вагинален хидратиращ гел 30гр Ainara® е мукоадхезивен овлажняващ гел за вулвовагинална употреба за облекчаване на симптомите на вагинална атрофия и сухота. Тези симптоми могат да се появят по време на бременност, раждане, менопа...  още

27,17лв. (13,90€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 5214001561988
ТЕГЛО: 56gr
Вижте също и продуктите в категориите:
Xидратиращ - Cмазочни гелове, Освобождаване от дразнене

Italfarmaco Ainara вагинален хидратиращ гел 30гр

Ainara® е мукоадхезивен овлажняващ гел за вулвовагинална употреба за облекчаване на симптомите на вагинална атрофия и сухота. Тези симптоми могат да се появят по време на бременност, раждане, менопауза или дори като следствие от физическо или химическо дразнене, промяна в нормалната флора на влагалището или като следствие, свързано с пероралния прием на контрацептиви или други лекарства.

Вагиналната сухота възниква поради намаляване на нормалната хидратация на влагалището, в резултат на намаляване на нивото на естроген, както и физическо или химическо дразнене поради промяна в нормалната микрофлора на влагалището. Най-честите вагинални оплаквания са сърбеж, дразнене, изтръпване и диспареуния (болка по време на полов акт).

Ainara®, благодарение на наличието на биоадхезивни молекули в състава си, създава тънък овлажняващ слой върху вагиналната стена, който хидратира лигавицата, без да оставя следи или петна след нанасяне.

Ainara® е гел на водна основа, без мирис, прозрачен и с приятна текстура. Той е приятелски настроен към района на залива. Съвместим е с използването на презервативи.

Измийте ръцете си преди и след употреба.

Нанесете Ainara® гел вътре във влагалището с помощта на апликатора, който предварително сте напълнили с 1 g гел.

Препоръчва се Ainara® да се прилага 2 пъти седмично или при необходимост е възможно ежедневно приложение за период до 12 седмици. Ако симптомите продължават, консултирайте се с Вашия лекар.

  • Развийте капачката от тубата. Обърнете капачката надолу и използвайте заострения край, за да пробиете уплътнението в гърлото на тубата.
  • Извадете апликатора и го завийте в тубата.
  • Стиснете тубичката, за да напълните апликатора с гела, докато буталото спре (на маркировката за пълнене).
  • Извадете апликатора от тубата и поставете капачката на тубата.
  • За да приложите гела, легнете, вкарайте върха на апликатора дълбоко във влагалището и бавно натиснете буталото надолу.
  • След употреба извадете буталото от канюлата и ги почистете обилно с вода, за да са готови за следващо приложение.

Ainara® може да се прилага и върху перинеалната област (вагинален отвор и съседна външна генитална област) за облекчаване на сухотата на вулвата. Тази употреба също може да помогне за улесняване на половия акт.

Глицерол (E422), натриев метил парахидроксибензоат (E219), натриев пропил парахидроксибензоат (E217), поликарбофил, карбопол, натриев хидроксид, солна киселина, пречистена вода. Без аромат.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук