Jmn Nutraceuticals Vitamin D 2000iu Orange Flavour 20 Effer.tabs

Jmn Nutraceuticals Vitamin D 2000iu Orange Flavour 20 Effer.tabs

Хранителна добавка с витамин D за нормалното състояние на костите и зъбите, с вкус на портокал

код на продукта: 052857
миг наличност (на склад)

Препоръчителна цена на дребно  6,84лв. (3,50€)

Jmn Nutraceuticals Витамин D 2000iu с вкус на портокал Хранителна добавка с витамин D за нормалното състояние на костите и зъбите, с вкус на портокал 20 таблетки Effer. Витамин D3 2000 IU (50 μg) от JMN е високоефективен препарат с витамин D. Допъ...  още

6,84лв. (3,50€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 5200398801394

Jmn Nutraceuticals Витамин D 2000iu с вкус на портокал Хранителна добавка с витамин D за нормалното състояние на костите и зъбите, с вкус на портокал 20 таблетки Effer.

Витамин D3 2000 IU (50 μg) от JMN е високоефективен препарат с витамин D. Допълнителният прием на витамин D допринася за поддържане на нормалното състояние на костите и зъбите. Той насърчава адекватното усвояване на калция и фосфора, както и поддържането на здравословни нива на калций в кръвта. Освен това има благоприятен ефект за поддържане на гладкото функциониране на мускулите. Витамин D играе важна роля в процеса на делене на клетките и допринася, наред с други неща, за здравословното функциониране на имунната система. Според научни изследвания естественият витамин D3 (холекалциферол) е най-бионаличната и най-усвоимата форма на витамин D. D3 е тази, която се произвежда от слънцето (UVB) и е почти два пъти по-ефективна при повишаване на нивата на витамин D в кръвта. спрямо D2 (ергокалциферол). Витамин D3 в тази формула е естествено извлечен от ланолин.

  • Витамин D3 препарат в ефервесцентна форма с вкус на портокал.
  • Без консерванти
  • Без емулгатори
  • Без глутен
  • Без синтетични оцветители
  • Без захар
  • Без калории
  • Съдържа сукралоза: некалоричен подсладител, одобрен от Европейския орган за безопасност на храните (EFSA).
  • Нисък гликемичен индекс (нисък GI).
  • Подходящо при диабет, непоносимост към глутен и/или целиакия, вегетарианци (вегани).

Препоръчителна доза

Приемайте една (1) ефервесцентна таблетка като хранителна добавка дневно, преди хранене, разтворена в 200 ml вода или според указанията на медицински специалист. След пълно разтваряне, консумирайте веднага. Не превишавайте препоръчителната дневна доза. Прекомерната консумация може да предизвика слабителен ефект. Далеч от деца.

Съхранение: Да се съхранява на сухо и тъмно място при стайна температура (до 25 градуса по Целзий). Затворете внимателно капачката след всяка употреба.

Хранителните добавки не се използват като заместител на балансираното хранене. Продуктът не е предназначен за предотвратяване, лечение или лечение на заболяване. Да не се приема по време на бременност или кърмене. Консултирайте се с вашия лекар, ако приемате определени лекарства или имате здравословни проблеми.

Номер на протокола за уведомяване на EOF: 89742/25-8-2022. Номерът на уведомлението не замества разрешението за търговия от EOF - Произведено в ЕС

Активни съставки (за 1 таблетка)

50 µg (2000 IU) витамин D3 (холекалциферол) (от ланолин) 1000% PPA*. *DAI: Референтно количество за прием на средно здрав възрастен.

Произвежда се без пшеница, мая, нишесте, соя, мляко, яйца, риба, мекотели или следи от ядки.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук