Korres Acerola & Vitamin C 1+1 Подарък 2χ20eff.tabs

Korres Acerola & Vitamin C 1+1 Подарък 2χ20eff.tabs

Хранителна добавка с витамин C & Астерола с вкус на портокал

код на продукта: 005151
скоро наличен продукт

Препоръчителна цена на дребно  25,22лв. (12,90€)

Korres Acerola & Vitamin C, Витамини 2x20 Ефервесцентен Таблетки 1+1 Подарък За отбраната & защитата на организма. Витаминът C има антиоксидантна активност, от съществено значение за здравето на организма и ефективното функциониране на имунната...  още

20,18лв. (10,32€)
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 5203069079597
ТЕГЛО: 160gr
Вижте също и продуктите в категориите:
Разтворими Витамини C - A, продукти 1+1, Christmas Limited Edition Sets

Korres Acerola & Vitamin C, Витамини 2x20 Ефервесцентен Таблетки 1+1 Подарък

За отбраната & защитата на организма.

Витаминът C има антиоксидантна активност, от съществено значение за здравето на организма и ефективното функциониране на имунната система. Ацерола от сорта Malpighia glabra се смята за един от най -богатите източници на естествен витамин C. Комбинацията от съставки помага за неутрализиране на свободните радикали, както и за стимулиране, укрепване и подобряване на естествената работоспособност на организма.

Ти получи 1 таблетка на ден, разтворена в чаша вода.

Забележка: Ако сте бременна, кърмите, приемате лекарства или имате заболяване, консултирайте се с Вашия лекар, преди да го приемете. Хранителните добавки не трябва да се използват като заместител на балансираната диета. Не превишавайте препоръчителната доза.

Съхранявайте на недостъпно за деца място в суха и хладна среда.

Ацерола:

Ацеролата се счита за най -богатия източник на естествен витамин C, тъй като съдържа тегловно съдържание, 10-50 пъти повече витамин C от портокали. Витаминът C получени от екстракт от плодове Acerola [като L-аскорбинова киселина] проявява антиоксидантна активност и допринася значително за синтеза на колаген в съединителната тъкан.

Витамин C:

Витаминът C Той има много силни антиоксидантни свойства, участва директно в неутрализирането на свободните радикали, като същевременно е необходим както за поддържане на доброто здраве на организма, така и за лечение на много заболявания. Той също допринася в ефективното функциониране на имунната система, в усвояването на фолиева киселина и в образуването на червени кръвни клетки.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук