Korres White Tea Eau de Toilette 10ml

Korres White Tea Eau de Toilette 10ml

Дамски парфюм с нотки на бял чай

код на продукта: 060712
миг наличност (на склад)

Препоръчителна цена на дребно  23,26лв. (11,90€)

Korres White Tea Тоалетна вода Дамски парфюм с нотки на бял чай 10 ml Свеж аромат с нотки на прясно отрязани цветя и горчиво-сладки цитрусови плодове, подчертани от деликатното усещане на ценен бял чай, обвит в нотки на кедър и дъб. Бял чай: В ...  още

18,38лв. (9,40€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 5203069122903
Вижте също и продуктите в категориите:
Парфюми за Женaта, Парфюми за жени

Korres White Tea Тоалетна вода Дамски парфюм с нотки на бял чай 10 ml

Свеж аромат с нотки на прясно отрязани цветя и горчиво-сладки цитрусови плодове, подчертани от деликатното усещане на ценен бял чай, обвит в нотки на кедър и дъб.

Бял чай: В миналото насладата от белия чай – най-скъпият сорт чай – е била изключителна привилегия на китайската аристокрация. Деликатен аромат, излъчващ сладост и свежест.

Фрезия: Фрезията, луковично растение, произхождащо от Южна Африка, стана особено популярно поради аромата на цветята си, както и голямото им цветово разнообразие. Интензивният аромат на отрязаните му цветя продължава с дни, извиквайки в съзнанието ви образи на безгрижни моменти и цъфтящи поляни.

Бергамот: Бергамотът, цитрусов плод, роден в Азия, традиционно се отглежда от векове на брега на Калабрия. Горчиво-сладките, остри и топли ароматни нотки са били особено ценени от парфюмеристите и са били свързвани с ароматите на средиземноморската нощ.

  • Връхни нотки: бергамот, нероли, мандарина
  • Сърдечни нотки: жасмин, божур, бял чай, фрезия
  • Базови нотки: кедрово дърво, кедрово дърво, дъбов мъх, мускус

За всеки тип кожа

90% съдържание на естествен произход
Веган

Нанесете директно върху кожата върху точките на пулса (шията, вътрешната страна на китките/лактите) и оставете да изсъхне, като избягвате триенето за максимална продължителност и ефективност на аромата.

Само за външна употреба.

ALCOHOL DENAT., PARFUM (FRAGRANCE), AQUA/ WATER/ EAU, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, BENZYL SALICYLATE, BRASSICA CAMPESTRIS (RAPESEED) SEED OIL, BUTYLPHENYL METHYLPROPIONAL, CITRAL, CITRONELLOL, COUMARIN, GERANIOL, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL, HYDROXYCITRONELLAL, LIMONENE, LINALOOL, ROSMARINUS OFFICINALIS (ROSEMARY) LEAF EXTRACT.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук