Krauterhof Coffein Shampoo Hair Activator 250ml

Krauterhof Coffein Shampoo Hair Activator 250ml

Подхранващ и тонизиращ шампоан с кофеин за силна коса

код на продукта: 052915
Само три продукти са на разположение!

Препоръчителна цена на дребно  29,87лв. (15,28€)

Krauterhof Coffein Shampoo Hair Activator Подхранващ и тонизиращ шампоан с кофеин за силна коса 250ml Укрепване, свежест и блясък! Този подхранващ и тонизиращ шампоан без силикон е подходящ за всеки тип коса, за мъже и жени. Кофеинът стимулира ...  още

28,68лв. (14,67€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 4075700108604
Вижте също и продуктите в категориите:
Грижа за косата, Мъжки косопад, Шампоан против косопад

Krauterhof Coffein Shampoo Hair Activator Подхранващ и тонизиращ шампоан с кофеин за силна коса 250ml

Укрепване, свежест и блясък!

Този подхранващ и тонизиращ шампоан без силикон е подходящ за всеки тип коса, за мъже и жени. Кофеинът стимулира дейността на космените фоликули и активира растежа на силна здрава коса.

Съдържа специален комплекс от фитокератин, хиалуронова киселина, запарка от зелен чай и масло от жожоба с регенериращо и укрепващо действие.

Мека формула, идеална за ежедневна употреба.

АКТИВНИ СЪСТАВКИ:

  • Кофеин - активира космения фоликул и кръвообращението в скалпа, лекува косопада (наследствен, сезонен, хормонален и реактивен).
  • Фито-кератин - комплекс от естествени аминокиселини, перфектно съвместими с човешкия кератин. Прилепва и изглажда кератиновите люспи на косъма, възстановява структурата му, предотвратява наслояване, цъфтящи краища, накъсване и изгорели краища. Вълната става по-еластична и лъскава.
  • Хиалуронова киселина - Осигурява интензивна хидратация, като възстановява нивата на влага в косъма. Предпазва косата от външни влияния, като придава обем и плътност на съществуващата коса.
  • Екстракт от зелен чай - има силни антиоксидантни и противовъзпалителни свойства. Спира косопада, активира растежа на по-здрава и силна коса и й придава мекота, свежест и блясък.
  • Маслото от жожоба - по същество е растителен восък и неговият състав е подобен на състава на кожния себум. Идеален е за подхранване на косата и борба с пърхота. Отличен за фина, чуплива и увредена коса. Осигурява на косата естествена защита, повече блясък и еластичност.

Нанесете върху влажна коса с нежен масаж. Оставете да действа две минути. Изплакнете добре

Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Chloride, Glycerin, Caffeine, Camellia Sinensis Leaf Extract, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Panthenol, Hydrolyzed Corn Protein, Hydrolyzed Soy Protein, Hydrolyzed Wheat Protein, Sodium Hyaluronate, Parfum, Disodium Cocoyl Glutamate, Isopropyl Alcohol, Citric Acid, Polyglyceryl-10 Laurate, Polyquaternium-10, Sodium Benzoate, Phenoxyethanol.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук