Now Foods Men\'s Extreme Sports Multi Хранителна добавка, енергийна мулти-формула за спортисти 90 softgels
-10%

Now Foods Men's Extreme Sports Multi Хранителна добавка, енергийна мулти-формула за спортисти 90 softgels

код на продукта: 032513
Само две продукти са на разположение!
Now

Now Foods Men's Extreme Sports Multi Хранителна добавка, Енергийна мулти-формула за спортисти 90 софтгела Енергийна и защитна формула за мъже, които спортуват. Мъжете, които изтласкват тялото и издръжливостта си до крайности, имат ежедневни...  още

81,82лв.  73,64лв.
41,85€ 37,67€
При поръчка на този продукт получавате безплатна доставка
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 733739038906

Now Foods Men's Extreme Sports Multi Хранителна добавка, Енергийна мулти-формула за спортисти 90 софтгела

Енергийна и защитна формула за мъже, които спортуват.

Мъжете, които изтласкват тялото и издръжливостта си до крайности, имат ежедневни специални хранителни нужди. Повечето мултивитамини на пазара не са подходящо оборудвани, за да се справят с тези изисквания. THE NOW Sports хваща бика за рогата и ви предлага единствената хранителна добавка Men's Extreme Sports Multi! 

H формула Men's Extreme Sports Multi е обогатен с хранителни вещества в по -голяма степен от обикновените мултивитамини като: 

i) аминокиселини (амино acids) за пълно възстановяване от мускулната тъкан.

ii) ZMA®, стандартна комбинация от цинк (цинк) и магнезий (магнезий), която помага за възстановяване на тялото след интензивни тренировки 

iii) MCT .Il (medium chain triglycerides) или средноверижни триглицериди, вид масло, което бързо се метаболизира и е най-прекият естествен източник на енергия, без да се съхранява в тялото.

 iv) Tribulus, естествено растение афродизиак без хормони, което допринася за здравословното производство на хормони и доброто репродуктивно здраве на мъжете

 v) билкови екстракти, витамини и други мощни хранителни вещества. 

Продуктът Men's Extreme Sports Multi на СЕГА Sports е обогатен с всички необходими съставки да подхранва трудолюбивите мъже, готови да се изправят пред следващите си екстремни спортни цели!


Този продукт беше добавен в нашия каталог на: 2020-05-15 12:57:12. последна актуализация: 2021-07-30 09:34:02

Приемайте 3 меки капсули дневно с храна.

Внимание: Продуктът съдържа биотин, който може да повлияе на резултатите от кръвните изследвания.

Хранителните добавки не трябва да се използват като заместител на балансираната диета. Този продукт не е предназначен за предотвратяване, лечение или излекуване на човешки болести. Консултирайте се с Вашия лекар, ако сте бременна, кърмите, приемате лекарства или имате някакви здравословни проблеми. Не превишавайте препоръчителната дневна доза. Съхранявайте на място, недостъпно за деца. Поддържан в хладна и суха среда.

*Опаковката може да съдържа безжично саше за абсорбиране на кислород® Oxygen Absorbers където помага за контролиране на влагата през живота на продукта. Не консумирани и не извадени от оригиналната опаковка. Затваряйте добре капачката след всяка употреба.

Рециклирайте отговорно. 

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 70 лева, а при покупки под 70 лева се заплаща 7 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук