Lamberts Korean Ginseng 1200mg, 60tabs

Lamberts Korean Ginseng 1200mg, 60tabs

Хранителна добавка с екстракт от корейски женшен за енергия и стимулация на тялото

код на продукта: 038795
Само четири продукти са на разположение!

Препоръчителна цена на дребно  38,67лв. (19,78€)

Lamberts Корейски женшен хранителна добавка Екстракт от корейски женшен за енергия и стимулация на тялото 1200 mg, 60 таблетки Корейският женшен (често наричан още китайски, азиатски или Panax Ginseng) се използва в китайската медицина като адапто...  още

33,25лв. (17,01€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 5055148405120
ТЕГЛО: 61gr

Lamberts Корейски женшен хранителна добавка Екстракт от корейски женшен за енергия и стимулация на тялото 1200 mg, 60 таблетки

Корейският женшен (често наричан още китайски, азиатски или Panax Ginseng) се използва в китайската медицина като адаптогенна билка от хиляди години. Използваната част от растението е бавно растящият корен (период на растеж: 4 – 6 години).

Основните активни съставки на корейския женшен се намират в корена и включват над 20 химични вещества, принадлежащи към категорията на гинзенозидите. Lamberts Korean Ginseng съдържа 1200 mg корен от корейски женшен под формата на концентриран екстракт от 80 mg, за да осигури гарантирано количество от 24 mg гинзенозиди.

Европейската агенция по лекарствата (EMA) и Комитетът за лекарствени продукти от растителен произход (HMPC) одобриха употребата на женшен като традиционна билкова помощ за облекчаване на симптоми на отслабване на тялото като умора и слабост.

На световния пазар има широка гама от хранителни добавки с корейски женшен с много съществени разлики по отношение на произхода и чистотата на суровините за приготвяне на билката.

Lamberts настоява за стриктни тестове за качество, извършени в Англия, за да се гарантира както силата, така и чистотата на женшена, използван в този продукт. Както всички продукти на Lamberts, той се произвежда в Обединеното кралство по строги фармацевтични GMP стандарти.


Инструкции за употреба

Да се приема за предпочитане след хранене.
Време за усвояване: По-малко от 1 час.


Дозировка

Възрастни: 1 таблетка на ден.


Противопоказания-Взаимодействия

Не трябва да се приема от бременни и кърмещи жени.

Консултирайте се с Вашия лекар, ако приемате лекарства или имате здравословни проблеми.


Предпазни мерки

Не превишавайте препоръчителната дневна доза.

Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, далеч от слънчева светлина.

No Първо запознанство EOF: 18476/11.03.2015г. Номерът на уведомлението не замества разрешението за търговия от EOF. Този продукт не подлежи на процес на лицензиране.

Подходящ за вегетарианци

Подходящо за вегани

Време за усвояване: По-малко от 1 час

Дозировка: 1 таблетка дневно. Не превишавайте препоръчителната дневна доза.

Съхранение: Да се съхранява на хладно и сухо място и да се пази от светлина. Дръж далеч от деца.

Хранителна информация Една таблетка
Korean Ginseng (Panax Ginseng) 1200mg(as 120mg extract)
providing Ginsenosides 24mg

Таблетиране с: Дикалциев фосфат, целулоза, титруван екстракт от корен на корейски женшен, покритие на таблетката (хидроксипропил метилцелулоза, оцветители: титанов диоксид и меден хлорофилин, глицерол), антислепващи агенти (силициев диоксид и магнезиев стеарат), стеаринова киселина.


Алергии: Няма


Предпазни мерки: Да не се приема от бременни и кърмещи жени. Хранителните добавки не трябва да се използват като заместител на балансираната диета. Този продукт не е предназначен за превенция, лечение или лечение на човешки заболявания. Консултирайте се с Вашия лекар, ако сте бременна, кърмите, приемате лекарства или имате здравословни проблеми.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук