Lamberts Lecithin Granules 250gr

Lamberts Lecithin Granules 250gr

Гранулиран лецитин Хранителна добавка за метаболизма на мазнините Контрол на теглото и холестерола

код на продукта: 040366
скоро наличен продукт

Препоръчителна цена на дребно  62,19лв. (31,81€)

Lamberts Lecithin Granules Хранителна добавка Лецитин на гранули за метаболизма на мазнините Контрол на теглото и холестерола 250гр Лецитинът принадлежи към фосфолипидите и е един от най-богатите източници на 2 основни хранителни вещества: холин и...  още

55,33лв. (28,30€)
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 5055148412098
ТЕГЛО: 327gr

Lamberts Lecithin Granules Хранителна добавка Лецитин на гранули за метаболизма на мазнините Контрол на теглото и холестерола 250гр

Лецитинът принадлежи към фосфолипидите и е един от най-богатите източници на 2 основни хранителни вещества: холин и инозитол. Тези две хранителни вещества са липотропни агенти, играещи важна роля в емулгирането на мазнините и техния чернодробен катаболизъм. Лецитинът е основният хранителен източник на холин под формата на фосфатидилхолин. След това фосфатидилхолинът се превръща в тялото в холин, което го прави един от най-важните витамини от В комплекса.

Лецитинът помага за "втечняване" на мазнините, така че те могат да бъдат изгаряни още по-лесно с помощта на физически упражнения, като същевременно спомага за увеличаване на диурезата, като по този начин помага за справяне със задържането на течности.

Едновременно с поддържането на телесното тегло, лецитинът действа срещу атеросклерозата на съдовете. По този начин, тъй като помага за втечняването на мазнините и тяхното разграждане, той допринася за намаляване на холестерола и триглицеридите в кръвта, чиито високи нива са свързани с появата на коронарна болест на сърцето и други сериозни сърдечни заболявания.

В допълнение към ролята си в метаболизма на мазнините, лецитинът и холинът се използват от тялото като структурни компоненти на клетъчните мембрани и за улесняване на преминаването на мазнини през тях. И накрая, холинът е предшественик на невротрансмитера ацетилхолин, който е изключително важен за мозъчната функция.

Тази специфична формула осигурява чист, генетично немодифициран (без ГМО), соев лецитин. Лецитинът принадлежи към фосфолипидите и е един от най-богатите източници на 2 основни хранителни вещества: холин и инозитол. Холинът допринася за нормалния метаболизъм на липидите и хомоцистеина и за поддържането на нормалната функция на черния дроб*.

* Регламент (ЕС) № 432/2012 г.


Инструкции за употреба

Лецитиновите гранули могат да се добавят към сокове, зърнени храни, супи или да се използват като готварска съставка
Да се приема за предпочитане с храна.
Време за усвояване: По-малко от 30 минути.


Дозировка

Възрастни: Една до две супени лъжици дневно. Една голяма супена лъжица осигурява 7,5 грама зърна.


Противопоказания-Взаимодействия

Консултирайте се с Вашия лекар, ако сте бременна, кърмите, приемате лекарства или имате здравословни проблеми.


Предпазни мерки

Алергии: Съдържа соя.

Не превишавайте препоръчителната дневна доза.

Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, далеч от слънчева светлина.

№ Първо запознанство EOF: 27744/28-03-2016. Номерът на уведомлението не замества разрешението за търговия от EOF. Този продукт не подлежи на процес на лицензиране.

Подходящ за вегетарианци и вегани

Дозировка: Една до две супени лъжици на ден. Една супена лъжица осигурява 7,5 грама прах. Лецитиновите гранули могат да се добавят към сокове, зърнени храни, супи или да се използват като съставка за готвене. Не превишавайте препоръчителната дневна доза.

Опаковката от 250 грама осигурява 33 дози от 7,5 g.

Тази формула осигурява чист, не генетично модифициран (без ГМО) соев лецитин. Лецитинът принадлежи към фосфолипидите и е един от най-богатите източници на 2 ключови хранителни вещества: холин и инозитол. Холинът допринася за нормалния метаболизъм на липидите и хомоцистеина и за поддържането на нормалната чернодробна функция *. * РЕГЛАМЕНТ (ЕС) бр. 432/2012.

Съхранение: Съхранявайте на хладно и сухо място и защитено от светлина. Лецитинът е чувствително вещество за това и трябва да се консумира в рамките на 8 седмици след отваряне на опаковката. Дръжте далеч от деца.

Nutritional information

Per 100g

% DTA

Per 7.5gr (a sharp tablespoon)

% DTA

Energy

2511kj / 610kcal

188kj / 46kcal

Fats

59.4g

4.5g

Of which:

Saturated

14.8g

1.1g

Monounsaturated

9.4g

0.7g

Polyunsaturated

32.6g

2.5g

Carbohydrates

18.6g

1.4g

Of which:

Sugar

2.0g

0.5g

Protein

6.1g

0.5g

Phosphorus

2960mg

422

222mg

32

Of total fat: Total Phospholipids: 73% Phosphatidyl Choline : 21% Phosphatidyl Ethanolamine: 24% Phosphatidyl Inositol: 14%

Ingredients: Soy Lecithin Granules. Lecithin is a natural component of food, so the levels of its components can vary. Levels refer to approximate values.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук