Lanes Electrolytes + Vitamin B, C, E 20 Effer.Tabs

Lanes Electrolytes + Vitamin B, C, E 20 Effer.Tabs

Добавка с витамини и електролити с вкус на портокал за хидратация, енергия и попълване на хранителни вещества

код на продукта: 010892
миг наличност (на склад)

Препоръчителна цена на дребно  13,47лв. (6,89€)

Lanes Electrolytes + Vitamin B, C, E Диетична добавка с електролити и витамини за хидратация, енергия и попълване на хранителни вещества с вкус на портокал 20 Effer.tabs Електролитната хранителна добавка с витамини B, C & E от Lanes съдържа минера...  още

11,20лв. (5,73€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 5201314068457

Lanes Electrolytes + Vitamin B, C, E Диетична добавка с електролити и витамини за хидратация, енергия и попълване на хранителни вещества с вкус на портокал 20 Effer.tabs

Електролитната хранителна добавка с витамини B, C & E от Lanes съдържа минерални йони-електролити като магнезий, натрий и калий в комбинация с витамини от B, C и E комплекс.

Благодарение на своите съставки, той може да осигури енергия преди, по време или след тренировка и да допринесе за баланса на електролитите.

Съдържа магнезий, който допринася за баланса на електролитите и нормалния синтез на протеини. Също така, калият и магнезият допринасят за нормалното функциониране на мускулите и нервната система, като в същото време калият допринася за поддържането на нормално кръвно налягане.

Витамин C допринася за поддържането на нормална имунна функция по време и след интензивни физически упражнения и за нормалното образуване на колаген за нормалното функциониране на хрущялите и костите.

Витамин B5 допринася за нормалното умствено представяне, а витамините C и E помагат за защитата на клетките от оксидативен стрес. Витамините C, B3, B5, B6, B12, биотинът и магнезият допринасят за нормалното протичане на метаболитните процеси, насочени към производството на енергия. Витамините B3, B5, B12, C, фолиевата киселина и магнезият помагат за намаляване на умората и умората. Витамините B3, B6, B12, C, биотин, калий и магнезий допринасят за нормалното функциониране на нервната система. Витамини B3, B6, B12, фолиева киселина, биотин и магнезий допринасят за нормалната психологическа функция.

Препоръчително е да

Хора, които спортуват и се нуждаят от стимулация и енергия преди, по време или след тренировка, хора, които трябва да възстановят електролитите или трябва да поддържат нивата на кръвното си налягане на нормални нива.


Инструкции за употреба

Приемайте разтворен в чаша вода след хранене или тренировка.


Дозировка

Възрастни: 2 ефервесцентни таблетки на ден.


Противопоказания-Взаимодействия

Да не се приема от деца и юноши.

Да не се приема при свръхчувствителност към една или повече от съдържащите се съставки.

Консултирайте се с Вашия лекар, ако сте бременна, кърмите, приемате лекарства или имате здравословни проблеми.


Предпазни мерки

Диабетици: Съдържа глюкоза.

Източник на фенилаланин.

Може да съдържа следи от мляко.

Съхранява се на сухо и прохладно място, при температура под 25 градуса по Целзий.

Пазете от малки деца.

Не превишавайте препоръчителната дневна доза.

No Запознаване EOF: 3151/13-5-2015. EOF нотификационният номер не заема мястото на EOF регистрационния номер. Този продукт не подлежи на процес на лицензиране.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук