Lanes NightAde Мощна формула за Естествен & мигновени за заспиване с Мелатонин за Брзо Действие 90 таблетки за смучене

Lanes NightAde Мощна формула за Естествен & мигновени за заспиване с Мелатонин за Брзо Действие 90 таблетки за смучене

код на продукта: 010893
миг наличност (на склад)

Препоръчителна цена на дребно  23,26лв. (11,90€)

Lanes NightAdeМощна формула за Естествен & мигновени за заспиване с Мелатонин за Брзо Действие 90 таблетки за смучене Той помага да се намали времето, необходимо някой да спи, благодарение на иновативната формата на сублингвални таблетки се разтва...  още

18,36лв. (9,39€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 5201314068471
Вижте също и продуктите в категориите:
При безсъние, Витамини, подходящи за вегетарианци

Lanes NightAdeМощна формула за Естествен & мигновени за заспиване с Мелатонин за Брзо Действие 90 таблетки за смучене

Той помага да се намали времето, необходимо някой да спи, благодарение на иновативната формата на сублингвални таблетки се разтварят бързо за директно действие

ОПИСАНИЕ

Tова NightAde е хранителна добавка, мелатонин, който помага на естествен сън и бързо и да отидете направо на него. В една таблетка осигурява необходимото количество мелатонин (1 mg), който е доказано, за да се намали времето, необходимо някой да спи, докато благодарение на новаторската форма на сублингвални таблетки, които се разтварят бързо е незабавни действия са довели до пикови нива на веществото в организма.

Мелатонинът е доказано в клинични проучвания, за да се подпомогне борбата срещу безсъние и да се подобри качеството на съня, за спокоен и спокоен сън, последвана от приятен събуждане, така че човек не може да отговори на нарастващите ежедневни дейности. В същото време тя помага да се увеличи общото време на сън, което води до по-добро качество на съня.

Мелатонинът е съединение се образува в организма през нощта и подпомага заспиването. H нормална секреция, направено от епифизната жлеза, малка жлеза и мозъка се случва по време на обичайното време за сън, затова понякога се нарича "хормона на нощта."

Той играе важна роля в съня цикли на организма и е от съществено значение за регулиране на циркадния ритъм, т.е.. Преходът на биологичното часовниковия механизъм на организацията, от светлината на деня в тъмнината на нощта. Поради това е от съществено значение за нормалния сън и по този начин за благосъстоянието и релаксация на тялото, която допринася за доброто здраве.

Също така се използва за определяне на циркадния система при хора с джет-спрей, тези, които работят на смени, нарушения на съня, като забавя пристигането на съня и проблеми със съня, изпитвани от възрастните. Въз основа на научни данни и според оценката на EFSA (Европейски комитет по безопасност на храните), мелатонин в количество от 1 mg, помага за намаляване на времето, необходимо някой да спи и релефа на субективното усещане за времето на забавяне на биологичния часовник (джет лаг).

Благоприятният ефект се получава при минимум прием на поне 0,5 mg мелатонин преди лягане, на първия ден от пътуването и няколко дни след пристигането в местоназначението, така че да синхронизирате тялото в новото време.

Потребителски ползи

Тя осигурява една таблетка на необходимата сума (1 mg мелатонин) се очаква да намали времето, необходимо някой да спи, докато пряк иск, благодарение на формата (сублингвални таблетки), които се разтварят бързо на пикови нива на веществото в организма.

Препоръчва се за

Хората, които имат трудности със заспиването, тези, които са нарушен сън с междинни събуждания, хората, които работят през нощта или въртящи се смени, тези, които пътуват и имат проблеми със съня поради промяна на времето в местоназначението или промените тази част и по-възрастните хора и тези, които по принцип имат затруднения при сън.

Доза

Възрастни и деца над 15 години: Взимайте по 1 таблетка дневно в продължение на три месеца, един месец почивка. Повторете същия начин.

СЪСТАВКИ

Манитол, царевично нишесте, стеаринова киселина, етил целулоза, микрокристална целулоза, мелатонин, магнезиев стеарат, натриев карбоксиметилцелулоза, горски плодове аромат, силициев диоксид, сукралоза.

Не съдържа: захар, глутен, консерванти.

Бременни / лактиращи: Ние не препоръчваме да използвате. Консултирайте се с вашия лекар.
Диабетици: не съдържа захар.
Вегетарианците: Подходящ за вегетарианци.


Специални предпазни мерки: Няма специални предпазни мерки.

Таблица хранителни Анализ

Хранителна информация за таблета

Сила

% RDI

Мелатонинът

1 mg

-

* ИРИ = препоръчителния дневен прием

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук