Libytec Vitamin D3 2000IU 20ml

Libytec Vitamin D3 2000IU 20ml

Хранителна добавка в спрей за кости, мускули, зъби и имунитет с вкус на портокал

код на продукта: 048633
Само две продукти са на разположение!

Препоръчителна цена на дребно  21,51лв. (11,00€)

Libytec Vitamin D3 2000IU Хранителна добавка в спрей за кости, мускули, зъби и имунитет с вкус на портокал 20ml D3 LIBYTEC е орален спрей с витамин D3, който предлага възможност за оптимално усвояване в сравнение с всяка друга налична добавка и им...  още

21,51лв. (11,00€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 5214001007103
ТЕГЛО: 36gr

Libytec Vitamin D3 2000IU Хранителна добавка в спрей за кости, мускули, зъби и имунитет с вкус на портокал 20ml

D3 LIBYTEC е орален спрей с витамин D3, който предлага възможност за оптимално усвояване в сравнение с всяка друга налична добавка и има приятен портокалов вкус. При директно приложение на спрея в устната кухина (под езика или върху лигавицата на бузата) витаминът се абсорбира директно и се насочва към кръвоносната система. Този процес гарантира, че няма да има загуби по време на процеса на усвояване.

Подходящ е за хора, които са на вегетарианска диета, за хора с диабет и непоносимост към глутен. Благодарение на уникалната си спрей форма и иновативния механизъм на абсорбция през устната лигавица, той е идеален за хора със стомашно-чревни разстройства, проблеми с преглъщането и синдроми на малабсорбция.

Всеки спрей доставя 2000 IU (50mcg). Обикновено се препоръчват 1-2 впръсквания на ден. Повишена доза е показана в случай на значителен дефицит, който е диагностициран след подходящо изследване и се извършва според указанията на лекаря. Всяка опаковка съдържа най-малко 100 спрейове и стига за три месеца ежедневна употреба (с 1 ps/ден).

Свойства на витамин D

Мастноразтворимият витамин D, известен като „слънчевият витамин“, но също и като „антирахитичният витамин“, се счита за много важен за развитието и доброто функциониране на организма. Витамин D спомага за усвояването и използването на калция и фосфора от червата и отлагането им в костите. Същевременно контролира нивата им в кръвта. Той също така е необходим за растежа и ремоделирането на костите от остеобласти и остеокласти. Без необходимото количество витамин D костите стават тънки и чупливи. В допълнение, нови научни данни подкрепят, че витамин D има много допълнителни роли. Те включват клетъчен растеж, нервно-мускулни и имунни функции, както и намаляване на възпалението. И накрая, витамин D допринася за здравословното състояние на костите и зъбите и за нормалното функциониране на мускулите и имунната система.

Дозировка: 1-2 впръсквания на ден. Всеки спрей се равнява на 0,18 ml и съдържа 2000 IU или 50 μg витамин D3 (препоръчителен дневен прием (RDA): 1000%/спрей).

Разклатете добре преди употреба и пръскайте 1-2 пъти на ден. Препоръчително е пръсканията да се правят под езика или вътре в лигавицата на бузите. Затворете капачката след употреба.

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЯ-ВНИМАНИЕ:
Не превишавайте препоръчителната дневна доза. Хранителните добавки не трябва да се използват като заместител на балансираната диета. Този продукт не е предназначен за превенция, лечение или лечение на човешки заболявания. Консултирайте се с Вашия лекар, ако сте бременна, кърмите, приемате лекарства или имате здравословни проблеми. Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца и при температура ≤ 25°C. След отваряне на опаковката се съхранява 6 месеца.

Витамин D3 (холекалциферол), антиоксидант: цинков глюконат, подсладител: сорбитол, сгъстители: ксантанова гума, акациева гума, консерванти: калиев сорбат, натриев бензоат, портокалов аромат, дестилирана вода

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук