M Cosmetics Firming Serum Регенериращ серум за лице за цялостно действие против бръчки и стягане 30ml

M Cosmetics Firming Serum Регенериращ серум за лице за цялостно действие против бръчки и стягане 30ml

код на продукта: 035395
миг наличност (на склад)

Препоръчителна цена на дребно  93,84лв. (48,00€)

M Cosmetics Укрепващ серум за лице Регенериращ серум за лице за цялостно действие против бръчки и стягане 30ml Уникален серум за цялостно действие против бръчки и стягане, благодарение на високото си съдържание на биомиметични съставки. Техният би...  още

70,28лв. (35,95€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 5200120390127
ТЕГЛО: 30gr
Вижте също и продуктите в категориите:
Стягащ Серум, Анти-Age Серум, козметика, Грижа за лицето

M Cosmetics Укрепващ серум за лице Регенериращ серум за лице за цялостно действие против бръчки и стягане 30ml

Уникален серум за цялостно действие против бръчки и стягане, благодарение на високото си съдържание на биомиметични съставки. Техният биомиметичен механизъм увеличава синтеза на колаген I, предлагайки видимо, незабавно повдигане на кожата. Съдържа естествени пролипиди, които увеличават кожната бариера, предлагайки незабавна и трайна хидратация, като същевременно подобряват нейната ефективност. В допълнение, пантенолът, който съдържа, предлага богата и дълбока хидратация.

Тип кожа: За всички типове кожа

Идеята

Създаването на иновативна поредица от грижи за лицето, високо качество и усъвършенствани технологии, които ще съответстват на ДНК на съвременната гръцка жена и ще покрият нуждите на кожата й.

Линията

Серията M COSMETICS е вдъхновена от красотата на Гърция, нейната светлина, цветове и парфюми, но и от красотата на гъркинята. Тя се основава на науката Биомиметика, която чрез съставките си имитира функциите на младата кожа.

Биомиметична технология

Биомиметиката имитира нормалната функция на клетките на човешкото тяло. Клетките имат способността да възстановяват щетите си с помощта на вещества в нашето тяло, като пептиди, ензими и хормони. С течение на времето обаче тази функция е ограничена, в резултат на което тези вещества не се произвеждат нормално и увреждат кожата. Серията M COSMETICS съдържа биомиметични съставки, които имитират функциите на младата кожа и предлагат подмладяване и регенерация на кожата, действие против бръчки и стягане.

Състав

Серията M COSMETICS има високо съдържание на 2 биомиметични компонента. Една биомиметична съставка се основава на екстракта от ядрото на фурмата и има клинично доказано силно действие против бръчки. Намалява дълбочината и общата повърхност на бръчките, увеличавайки състава на Колаген I, който е отговорен за здравината и еластичността на кожата. В същото време предпазва кожата от стареене в околната среда, поради съдържащите се в нея антиоксиданти. Другата биомиметична съставка се основава на екстракта от дъбова кора, който дава видим и незабавен ефект от повдигане и изглаждане на кожата.

Нанасяйте сутрин и вечер върху чисто лице, с леки движения нагоре. Избягвам зрителен контакт. Дерматологично тестван.

Може да се използва самостоятелно, но за най-добри резултати се препоръчва да се комбинира с крем против бръчки M COSMETICS Крем за лице Лека текстура или M COSMETICS Крем за лице богат Texture (в зависимост от вашия тип кожа).

Биомиметични съставки

Пълно действие против бръчки и стягане.

Двойно действие против стареене.

Видим и незабавен резултат от повдигане.

Значително изглаждане на кожата.

Естествени пролипиди

Те имитират липидната структура на кожата и действат като „втора кожа“.

Те увеличават кожната бариера

Незабавна и постоянна хидратация

Подобрете текстурата и ефективността

Проникване на биомиметични компоненти в по-дълбоките слоеве на роговия слой

Пантенол

Подобрена хидратация

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук