Medisei Panthenol Extra Stretch Marks Cream 140ml

Medisei Panthenol Extra Stretch Marks Cream 140ml

Крем за тяло за предотвратяване на стрии и третиране на белези и зачервявания

код на продукта: 054678
миг наличност (на склад)

Препоръчителна цена на дребно  44,97лв. (23,00€)

Medisei Panthenol Extra Stretch Marks Cream Крем за тяло за предотвратяване на стрии и лечение на белези и зачервявания 140 ml Panthenol Extra Stretch Marks Cream действа превантивно срещу образуването на стрии, които могат да бъдат причинени в ра...  още

31,48лв. (16,10€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 5200312243026

Medisei Panthenol Extra Stretch Marks Cream Крем за тяло за предотвратяване на стрии и лечение на белези и зачервявания 140 ml

Panthenol Extra Stretch Marks Cream действа превантивно срещу образуването на стрии, които могат да бъдат причинени в различни части на тялото (като корем, ханш, бедра, гърди) по време на пубертета, бременност или когато има внезапна промяна в теглото или височина.

Допринася за намаляване на повърхността и грапавостта както на белите, така и на червените стрии, както и за намаляване на зачервяването, което води до изглаждане на кожата. Освен това допринася и за извайването на тялото.

Органичният силиций, който съдържа, помага за реорганизиране на кожните влакна, за силни и дълготрайни резултати. Реконструира кожата, като в същото време допринася за повишаване на стегнатостта, еластичността, плътността и поддържа правилната структура на нейната архитектура, свързана с поддържането на производството на колаген и еластин.

Обогатен е с екстракти от астрагал и звъника, които спомагат за намаляване на появата на стрии и подобряват текстурата на кожата, както и с витамин С, който допринася за обновяването на клетките. Богатият състав на крема се допълва от ценни за кожата съставки като пантенол, който помага за възстановяване на кожата и алантоин, който допринася за растежа на нова здрава тъкан, подобрявайки способността на кожата да задържа вода. И накрая, маслото Tamanou, което съдържа, е богато на мастни киселини, които предлагат омекотяващи и полезни свойства за кожата.

Дерматологично тестван върху чувствителна кожа, не съдържа глутен и е подходящ и за вегани.

Ползи:

  • Действа превантивно срещу образуването на стрии по тялото
  • Допринася за намаляване на белите и червени стрии
  • Успокоява зачервяванията и изглажда кожата
  • Допринася за извайването на тялото
  • Реконструира кожата и допринася за повишаване на стегнатостта, еластичността и плътността
  • Подходящ за употреба в юношеска възраст и бременност
  • Дерматологично тестван върху чувствителна кожа
  • Подходящо и за вегани
  • Не съдържа глутен

Нанесете достатъчно количество Panthenol Extra Stretch Marks Cream, като масажирате леко върху всяка необходима област на тялото (корем, ханш, седалище, ръце или гърди), за да предотвратите появата на стрии и да подобрите външния вид на кожата. Нанасяйте 2 пъти на ден върху чиста и суха кожа.

Предпазни мерки:
Да се съхранява на сухо и хладно място, далеч от деца. Само за външна употреба.

Aqua (Water), Glycerin, Pentaerythrityl Distearate, Cetearyl Ethylhexanoate, Cetearyl Alcohol, Olus Oil (Vegetable Oil), Propanediol, Dimethicone, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Calophyllum Inophyllum Seed Oil, Panthenol, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Alchemilla Vulgaris Leaf Extract, Tocopherol, Allantoin, Codonopsis Pilosula Extract, Astragalus Membranaceus Root Extract, Alginic Acid, Silanetriol, Sodium Acrylates Copolymer, Tocopheryl Acetate, Lecithin, Xanthan Gum, Ethylhexylglycerin, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Citric Acid, Phenoxyethanol, Chlorphenesin, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Parfum (Fragrance), Benzyl Salicylate, Alpha-Isomethyl Ionone, Coumarin.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук