Monoderma A15 Exfoliating Anti-Wrinkles 28veg.caps (28x0.5ml)

Monoderma A15 Exfoliating Anti-Wrinkles 28veg.caps (28x0.5ml)

Терапия за лице с ретинол против стареене

код на продукта: 060620
Само две продукти са на разположение!

Препоръчителна цена на дребно  48,37лв. (24,74€)

Monoderma A15 Exfoliating Anti-Wrinkles Терапия за лице с ретинол против стареене 28veg.caps (28x0.5ml) Серията MonoDerma Monodosi е иновация в дермокозметичните продукти, съдържа чисти витамини в единични дози за здрава, млада и блестяща кожа. Им...  още

38,69лв. (19,79€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 5200363800094
Вижте също и продуктите в категориите:
Анти-Age Серум, Нощна грижа, козметика, Грижа за лицето, Serum Ρετινόλης

Monoderma A15 Exfoliating Anti-Wrinkles Терапия за лице с ретинол против стареене 28veg.caps (28x0.5ml)

Серията MonoDerma Monodosi е иновация в дермокозметичните продукти, съдържа чисти витамини в единични дози за здрава, млада и блестяща кожа. Има клинично доказана ефективност и безопасност.

Чистият витамин се съдържа в биоразградима обвивка, за да бъде напълно защитен от въздух и светлина. Само активните съставки се освобождават в най-чистата си форма и в оптимална концентрация, за да се осигури максимална поносимост, дори и при най-чувствителните кожи.

Ретинолът е естественият регулатор на клетъчната регенерация, като нормализира жизнения цикъл на кератинозните клетки, като в същото време регулира функцията на мастните жлези в комбинация с противовъзпалителен ефект.

Локалното приложение на Витамин А (Ретинол 0,15%) предотвратява и забавя признаците на стареене на кожата (времево стареене и фотостареене), засилва регенерацията на клетките, изглажда и най-дълбоките бръчки, има нежен ексфолиращ ефект, намалява грапавостта на кожата и премахва мъртвите клетки от кожата, придавайки кадифена текстура. Действа спомагателно при лечение на акне и е идеален като предестетично лечение в случаи на лазер или пилинг.

Технологичната иновация на Monodose®, която включва Monoderma A15, освобождава чист витамин А в кожата. За да бъдем точни, всяка Monodose® съдържа чист витамин А, интегриран в микровезикули, който се освобождава постепенно във времето, осигурявайки по-дълготраен ефект. Благодарение на специфичната формула, всяка Monodose® съдържа само чист витамин А, без необходимост от консерванти, така че да осигури максимална ефективност и безопасност дори и за най-чувствителната кожа.

Не съдържа консерванти, оцветители и аромати, които предизвикват алергии и раздразнения.

Нанесете 1 (една) единична доза върху чиста кожа, изключително през нощта.

Cyclopentasiloxane, Dimethicone Crosspolymer, Methyl Methacrylate/Glycol Dimethacrylate Crosspolymer: Retinol, Polysorbate 20.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук