Mustela Stelatopia Cleansing Oil 500ml

Mustela Stelatopia Cleansing Oil 500ml

Почистващо олио за бебешка кожа със склонност към атопия, с органичен слънчоглед

код на продукта: 042406
миг наличност (на склад)

Препоръчителна цена на дребно  58,55лв. (29,95€)

Mustela Stelatopia Cleansing Oil Бебешко почистващо олио за тяло и коса 500ml Stelatopia® Mustela® Почистващо олио, без аромат, е идеално за атопична кожа. Нежно почиства и възстановява бебешката и детската кожа*, като незабавно намалява усещането...  още

47,96лв. (24,53€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 3504105034306
ТЕГЛО: 573gr
Вижте също и продуктите в категориите:
Душ гел за бебета, Атопична грижа за бебешка кожа

Mustela Stelatopia Cleansing Oil Бебешко почистващо олио за тяло и коса 500ml

Stelatopia® Mustela® Почистващо олио, без аромат, е идеално за атопична кожа. Нежно почиства и възстановява бебешката и детската кожа*, като незабавно намалява усещането за дразнене и успокоява усещането за дърпане. Оставя защитен филм с дълготраен ефект. Формулата на продукта съдържа 98% съставки от естествен произход, включително патентования екстракт от слънчогледово масло (дестилат от слънчогледово масло), който е избран заради успокояващите си свойства.

* Включително новородени, излезли от отделението за интензивно лечение на новородени.

Имоти

Удобен за кожата и планетата

Когато дойде време да къпете вашето малко дете с атопична кожа, вашият приоритет е да избегнете кожно дразнене. Почистващото олио Stelatopia® Mustela® е специално създадено да успокоява и защитава баланса на кожата на вашето бебе или дете.

Неговата мазна текстура нежно почиства и оставя защитен филм върху кожата, компенсирайки дехидратацията, причинена от ваната (твърда вода).

Кремообразната маслена пяна се отмива бързо и лесно се разтваря във вода за вана, която се превръща в масло: продукт с двойна употреба!

Основната му активна съставка идва от органични слънчогледови семки (от Франция). Продуктът е създаден в нашите съоръжения в Epernon, Франция.

Безопасност и ефективност

За гарантирана безопасност от първия ден на раждането, нашите дермато-козметични продукти от серията Stelatopia® са разработени в сътрудничество със здравни специалисти и тествани върху изключително суха и атопична кожа. Всеки продукт трябва да премине над 450 проверки и тестове.

89% от родителите са съгласни, че успокоява кожата на детето им (2).

93% от родителите са съгласни, че многократно е оказвал ефективен ефект върху изключително сухата кожа на детето им (1).

Клинично доказана ефикасност:

Нежно почиства кожата: 95% (1).

Незабавно успокоява дразненето и стягането на кожата: 89% (2).

Компенсира дехидратацията, причинена от къпане (твърда вода): 77% (1).

След употреба кожата е по-еластична, гладка и мека: 83% (1).

(1) Клинично изследване под дерматологичен и педиатричен контрол при 61 кърмачета в продължение на 22 дни (самооценка).
(2) Клинично изследване под дерматологичен и педиатричен контрол при 49 бебета с атопична кожа, в продължение на 22 дни (самооценка).

Състав

Основната активна съставка в гамата Stelatopia® е патентованият дестилат от слънчогледово масло. Тази съставка е избрана специално за атопична кожа, тъй като помага на кожата да регенерира защитния си филм, оставяйки я мека с дълготраен ефект. Използваме слънчогледи от френски биологични култури, от които идва мастно-киселинната част на маслото. Този процес се извършва в нашите съоръжения, разположени в региона Eur-et-Loire във Франция.

За да подобри овлажняващата си сила, нашата формула беше комбинирана с Perseose® авокадо, масло от ший и глицерин от растителен произход.

Лесната за използване бутилка осигурява точното количество (без отпадъци!).
Stelatopia® Mustela® Cleansing Oil може да се използва върху тяло и коса.

Стъпка 1: Стиснете бутилката (достатъчно веднъж!) И сложете точното количество масло в ръцете си.

Стъпка 2: Изсипете продукта директно във ваната или го нанесете директно върху мократа кожа на бебето.

Стъпка 3: Нежно почистете тялото и скалпа на бебето с лек масаж.

Стъпка 4: Изплакнете и след това подсушете бебето си много внимателно: опитайте се да подсушите с чиста памучна кърпа (за разлика от триенето, което трябва да се избягва).

Съдържа 98% съставки от естествен произход. Останалите 2% се използват за осигуряване на приятна текстура, както и дълготрайна защита на формулата.

AQUA / WATER / EAU, GLYCERIN, CAPRYLYL / CAPRYL GLUCOSIDE, HYDROXYPROPYL GUAR, CITRIC ACID, SODIUM BENZOATE, POTASSIUM SORBATE, PERSEA GRATISSIMA (AVOCADO) FRUIT.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук