Natures Plus Propolplus 60Softgels

Natures Plus Propolplus 60Softgels

Хранителна добавка с чист прополис и пчелен прашец за силна имунна система с противовъзпалителни и антиоксидантни свойства

код на продукта: 032592
скоро наличен продукт

Препоръчителна цена на дребно  66,43лв. (33,98€)

Natures Plus Propolplus Хранителна добавка с чист прополис и пчелен прашец за силна имунна система с противовъзпалителни и антиоксидантни свойства 60 Softgels Всяка капсула съдържа 100% чист прополис (180 mg) с пчелен прашец (20 mg), на базата на ...  още

49,74лв. (25,44€)
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 097467037878

Natures Plus Propolplus Хранителна добавка с чист прополис и пчелен прашец за силна имунна система с противовъзпалителни и антиоксидантни свойства 60 Softgels

Всяка капсула съдържа 100% чист прополис (180 mg) с пчелен прашец (20 mg), на базата на шафраново масло. Абсолютно водоустойчива капсула за предотвратяване на окисляването. Хипоалергенен.

Свойства на прополис

Прополисът е смес от восъчни и смолисти вещества, които пчелите събират от различни дървета и го използват за запечатване на пукнатините в кошера. Той има антимикробни и противовъзпалителни свойства и се използва от векове като народен лек. Всъщност през 16 век той е признат в Англия като официално лекарство.

Прополисът се използва и за покриване на труповете на малки животни, които са нахлули в кошера и са били убити от пчели. По този начин се избягва гниенето на труповете и създаването на патогенни огнища вътре в кошера.

Основните вещества от фармакологичен интерес, присъстващи в прополиса, са биофлавоноиди (кверцетин, кемпферол, апигенин и др.), Терпени и фенолни съединения.

Проучвания върху животни и in vitro са показали антибактериални, противогъбични и антивирусни свойства на прополиса. Много патогени, включително грипни и херпесни вируси, както и различни бактерии и гъбички са податливи на прополис.

В проучване на млади ученици, получили воден екстракт от прополис, се намалява както честотата, така и тежестта на епизодите на остър и хроничен ринофарингит, а проучване на 10 доброволци, получили същия екстракт, дава резултати срещу бактерии в устата.

Според друго проучване в Куба, прополисът е по -ефективен срещу жълтеница, отколкото известно химическо лекарство, използвано за заразяване на паразити от този бич протозой.

Прополисът също има противоракови свойства, според резултатите от поне две проучвания, тъй като предотвратява развитието на рак на дебелото черво при плъхове, лекувани с канцероген азоксиметан.

И накрая, прополисът, поради своите противовъзпалителни свойства, може да бъде полезен в някои случаи на артрит, докато има забележителни свойства, прилагани локално: според проучвания върху животни е намалил размера на раковите тумори със 74%, когато е влязъл в директен контакт с ракови клетки.

Прополисът, приложен към венците, помага в борбата с пародонтозата.

ПРОТИВОПОКАЗАНИЯ - ПРЕДПАЗНИ МЕРКИ

Страничните ефекти от употребата на прополис са сравнително редки. Съобщавани са случаи на дерматит от локална употреба, докато от вътрешна употреба са съобщени реакции на свръхчувствителност, включително ринит, конюнктивит, кожни обриви.

Не се препоръчва употребата на прополис при бременни и кърмещи жени.

Свойства на пчелния прашец

Смятан за най -пълноценната храна в природата, пчелният прашец съдържа изключително голям брой хранителни вещества, включително 22 аминокиселини, витамини (особено комплекс В), минерали, биофлавоноиди (особено рутинни), ензими, естествени антибиотици, хормони, хормони, незаменими мастни киселини .

Пчелният прашец е известен от древни времена като прекрасна храна. В съвременните времена учените едва наскоро започнаха да го използват, за да определят, главно от неговия химичен състав и от проучвания върху животни, че данните изглежда оправдават репутацията му.

Първо, съветските учени през 70 -те и 80 -те години на миналия век изразиха мнението, че пчелният прашец увеличава издръжливостта и подобрява представянето на спортистите, които от своя страна приписват няколко от най -добрите си постижения на пчелния прашец.

Същото твърдят финландските бегачи, които постигнаха невероятни постижения и спечелиха златни медали на 500 и 1000 метра на Олимпиадата в Мюнхен (1972).

Друго интересно свойство на пчелния прашец се появи от проучване на учени в Охайо, САЩ: когато се дава на две групи плъхове в продължение на 12 седмици, първата нормална диета и втората пчелен прашец, те установяват, че втората група има по -малко мазнини при край на експеримента и повече мускулна маса. Остава да видим дали нещо подобно се случва с хората.

Друго забележително свойство на пчелния прашец е, че помага за лечение на доброкачествено уголемяване на простатата и простатит и може да се комбинира с Saw Palmetto и / или Pygeum, билки с доказано действие срещу доброкачествена простатна хиперплазия.

Пчелният прашец може да бъде полезен при глаукома, поради обилната си рутина и при лечение на бактериални инфекции, като същевременно има репутация за увеличаване на броя на сперматозоидите и повишаване на фертилитета при мъжете.

ПРОТИВОПОКАЗАНИЯ - ПРЕДПАЗНИ МЕРКИ

Ако сте алергичен човек и искате да използвате цветен прашец, започнете

Работните реакции продължават да увеличават бавно дозата, докато достигнете две супени лъжици гранули или 500 mg в капсули.

Някои хора дори имат тежки алергични реакции към цветен прашец, но тези реакции не трябва да се свързват с алергии, причинени от пролетен прашец. Човек може да е алергичен към прашеца, който диша, но не и към прашеца, който приема през устата, и обратно.

с 1/4 чаена лъжичка за цветен прашец и 20-50 mg за капсули. Ако нямате други

Една капсула на ден.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук