Natures Plus Super B-50 Хранителна добавка с витамини от група В 60caps
-25%

Natures Plus Super B-50 Хранителна добавка с витамини от група В 60caps

код на продукта: 023869
Само три продукти са на разположение!

Natures Plus Super B-50 Хранителна добавка с витамини от група В 60caps Формулата Natures Plus Super B-50 е силна хипоалергенна формула  с витамини от група В на подсилена основа от оризови трици, алфа-алфа, крес и магданоз.
 Витамин В1 (Ти...  
още

45,77лв.  34,33лв.
23,41€ 17,56€
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 0097467013100

Natures Plus Super B-50 Хранителна добавка с витамини от група В 60caps

Формулата Natures Plus Super B-50 е силна хипоалергенна формула  с витамини от група В на подсилена основа от оризови трици, алфа-алфа, крес и магданоз.
 Витамин В1 (Тиамин) спомага за поддържане на здрава кръв и нормален хранителен метаболизъм, а витамин В2 (рибофлавин) помага за хематопоезата, усвояването на хранителните вещества от храната, поддържането на здрава кожа и нервната система и за намаляване на чувството на умора.

Витамин В3 (Ниацин) спомага за поддържане на здрава кожа и производство на енергия от организма, витамин В5 (пантотенова киселина) помага за поддържане на нормална метаболитна функция за производство на енергия, нормална умствена дейност и намаляване на умората, докато витамин В6 помага за поддържане на здравето на нервната система.

Витамин В7 (Биотин) спомага за поддържане на нормалното състояние на косата и за поддържане на здрава кожа, а витамин В9 (фолиева киселина) допринася за нормалния синтез на аминокиселини, хематопоезата, нормалното функциониране на нервната система и психологическите функции, както и за развитието на майчината тъкан по време на бременност, докато витамин В12 допринася за нормалния метаболизъм на храната в енергия, за нормалното образуване на червени кръвни клетки, както и за нормалното функциониране на нервната система.

Така че, синергично действащи витамини от група В във формулата Nature's Plus Super B-50, допринасят за доброто здраве на косата, очите и кожата, подпомагат правилното функциониране на нервната система, укрепват имунната система и помагат за облекчаване на чувството на умора и силна умора, помагат на организма да се справя със стресови ситуации, както и защита на клетките от оксидативен стрес, допринасят за правилното функциониране на нервната система и нормалните психологически функции в норма  Метаболизмът на хомоцистеина чрез подобряване на здравето на сърцето, нормалното производство на червени кръвни клетки и хематопоезата, като същевременно помага за метаболизирането на желязото и други микроелементи, получени от храната.

Една капсула на ден, за предпочитане с храна

  Съдържание на доза % ΣΗΠ*
Thiamin (vitamin B-1) (as thiamine HCl) 50 mg 4167
Riboflavin (vitamin B-2) 50 mg 3846
Niacin (as niacinamide) 50 mg 313
Vitamin B6 (as pyridoxine HCl) 50 mg 2941
Folate (as folic acid) 167 mcg 42
Vitamin B12 (as cyanocobalamin) 50 mcg 2083
Biotin 50 mcg 167
Pantothenic acid (as calcium pantothenate) 40 mg 1000
Inositol 50 mg -
Choline (as bitartrate) 21 mg 4
PABA (para-aminobenzoic acid) 30 mg -

* % от препоръчителния дневен прием

Дикалциев фосфат, микрокристална целулоза, магнезиев стеарат, оризови трици, стеаринова киселина, кардамон, магданоз, растителна целулоза, силициев диоксид и пречистена вода.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук