Natures Plus Ultra Stress 30tabs

Natures Plus Ultra Stress 30tabs

Хранителна добавка с продължително освобождаване на витамин B комплекс, витамин C и желязо за добро здраве на нервната система и борба с умората и психологическия стрес

код на продукта: 023852
Само един продукт е наличен!

Препоръчителна цена на дребно  62,46лв. (31,95€)

Natures Plus Ultra Stress Хранителна добавка с продължително освобождаване на витамин B, витамин C и желязо за добро здраве на нервната система и борба с умората и психологическия стрес 30 таблетки Nature's plus Ultra Stress with Iron е добавка с ...  още

50,56лв. (25,86€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 0097467012295

Natures Plus Ultra Stress Хранителна добавка с продължително освобождаване на витамин B, витамин C и желязо за добро здраве на нервната система и борба с умората и психологическия стрес 30 таблетки

Nature's plus Ultra Stress with Iron е добавка с комплекс от витамини от група В и желязо. Витамините от група В са група водоразтворими хранителни вещества с общи характеристики.

Витамините от група В се съдържат естествено в много храни като месо, пиле, зърнени храни и бирена мая. Те са от съществено значение за много метаболитни и биохимични функции на тялото. Няколко от витамините от група В допринасят за нормалното функциониране на имунната система (витамини B12, B6, фолиева киселина), за лечение на умора и умора (витамини B1, B2, B5, B6, B12, фолиева киселина), както и за поддържане на нормална психологическа функция (B1, B2, B6, B12, биотин, фолиева киселина). И накрая, те участват в нормалното функциониране на метаболитните процеси, насочени към производството на енергия (B1, B2, B3, B5, B6, B12, биотин).

Желязото допринася за нормалната когнитивна функция, нормален енергиен ефективен метаболизъм, нормално образуване на червени кръвни клетки и хемоглобин, нормален транспорт на кислород в тялото, нормална функция на имунната система, намаляване на умората и умората, нормално когнитивно развитие на децата и играе роля в процеса на клетъчното делене. Витамин С допринася за по-доброто усвояване на желязото.


Инструкции за употреба

Да се приема за предпочитане с храна.
Време за усвояване: По-малко от 1 час.


Дозировка

Възрастни: 1 капсула на ден.


Противопоказания-Взаимодействия

Противопоказно е да се приема едновременно с антиацидни лекарства, както и с антибиотици, тъй като може да се намали абсорбцията му.

Приемът на витамин В комплекс може да доведе до пожълтяване на урината. Това е безвредно и показва елиминирането на излишния витамин B2 (рибофлавин) от тялото.

Този продукт съдържа желязо, което при неправилна употреба може да бъде вредно за малки деца.

Този продукт не трябва да се приема от бременни и кърмещи жени.


Предпазни мерки

Продължителният прием на Витамин B6 (100mg/ден) може да доведе до появата на изтръпване (изтръпване) на крайниците.

Не превишавайте препоръчителната дневна доза.

Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, далеч от слънчева светлина.

№ Първо запознанство EOF: 4707/16-01-2020. Номерът на уведомлението не замества разрешението за търговия от EOF. Този продукт не подлежи на процес на лицензиране.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук