Neostrata Skin Active Repair Intensive Eye Cream 15g

Neostrata Skin Active Repair Intensive Eye Cream 15g

Крем за интензивна грижа за зоната около очите Цялостен анти-стареене и възстановяване

код на продукта: 060297
миг наличност (на склад)

Препоръчителна цена на дребно  155,46лв. (79,52€)

Neostrata Skin Active Repair интензивен околоочен крем 15гр Тази интензивна терапия против стареене използва множество механизми на действие, които "изпълват" и стягат отпуснатата кожа около очите. Патентованият крем с неоглюкозамин и подмладяващи...  още

155,46лв. (79,52€)
При поръчка на този продукт получавате безплатна доставка
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 3574661762272

Neostrata Skin Active Repair интензивен околоочен крем 15гр

Тази интензивна терапия против стареене използва множество механизми на действие, които "изпълват" и стягат отпуснатата кожа около очите. Патентованият крем с неоглюкозамин и подмладяващи пептиди укрепва поддържащата структура на кожата, като я прави по-стегната. Формулата с кофеин и хиалуронова киселина помага за намаляване на подпухналостта под очите, като същевременно овлажнява кожата. Подобрява вида на зоната около очите, кожата е тонизирана и по-стегната, а увисването около очите, "пачият крак" и бръчките видимо намаляват.

  • Предлага видима корекция на "пачи крак" и бръчки под очите
  • Видимо стяга и изравнява тена
  • Подобрява появата на фини линии, бръчки и признаци на стареене

Предназначен за уморени, подпухнали очи, "пачи крак", фини линии и бръчки около очите.

Skin Active Collection – намаляване на бръчките и фините линии

Премиум линия от продукти, предназначени за максимална, видима ефективност и включва активни формули с резултати, които продължават да се засилват с времето. Съдържа полезни съставки, често комбинирани в „комплекси“, за да се бори с множеството проблеми на стареенето.

Тази специализирана линия включва продукти, които се фокусират върху коригиране и стягане. Продуктите са предназначени да помогнат за намаляване на появата на мимически линии и бръчки и да се борят със загубата на стегнатост и отпуснатата кожа. Всеки продукт е проектиран с мощни, висококачествени, фокусирани върху производителността съставки, които осигуряват доказани резултати, като ретинол, аминофил и неоглюкозамин.

Науката за регенерацията на кожата

Neostrata се определя като комбинация от думите "Neo", което означава "нов" и "Strata", което означава "слоеве кожа" и перфектно отразява нашата философия за грижа за кожата и науката за обновяване на кожата. Основателите на Neostrata въвеждат науката за предотвратяване на стареенето през 1974 г. с откриването на регенеративните свойства на А-хидрокси киселините (AHA). Днес Neostrata продължава да инвестира в науката за регенерацията на кожата с публикувани изследвания и разработването на нови формули с множество действия.

Нанесете внимателно около очите, докато кремът се абсорбира напълно.

Използвайте веднъж дневно в продължение на две седмици, след това два пъти дневно.

Aqua/Water/Eau, Dimethicone, Cyclopentasiloxane, Polysilicone-11, Acetyl Glucosamine, Glycerin, Cyclohexasiloxane, Nylon-12, Silica, Octyldodecyl Stearate, Tocopheryl Acetate, Palmitoyl Tripeptide-1, Palmitoyl Tetrapeptide-7, Sodium Hyaluronate, Caeine, Malus Domestica Fruit Cell Culture Extract, Butylene Glycol, Lecithin, Isohexadecane, PEG-10 Dimethicone, Caprylyl Glycol, Polysorbate 40, Sorbitan Isostearate, Polysorbate 60, Citric Acid, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Carbomer, Polysorbate 20, Isostearic Acid, Ammonium Polyacryloyldimethyl Taurate, Xanthan Gum, Chlorphenesin, Phenoxyethanol, Caramel, Yellow 5 (CI 19140).

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук