Now Foods Acetyl L-Carnitine 500mg Хранителна добавка, която поддържа правилната функция на мозъчните клетки 50veg.caps

Now Foods Acetyl L-Carnitine 500mg Хранителна добавка, която поддържа правилната функция на мозъчните клетки 50veg.caps

код на продукта: 032331
Само две продукти са на разположение!
Now

Препоръчителна цена на дребно  88,07лв. (45,05€)

Now Foods Acetyl L-Carnitine 500mg Хранителна добавка, която поддържа правилната функция на мозъчните клетки 50 зеленчукови капсули Психична бдителност и функция - Старееща деменция. Ацетил-L-карнитин (ALC) е ацетилирана форма на L-карнитин, си...  още

57,16лв. (29,24€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 733739000750

Now Foods Acetyl L-Carnitine 500mg Хранителна добавка, която поддържа правилната функция на мозъчните клетки 50 зеленчукови капсули

Психична бдителност и функция - Старееща деменция.

Ацетил-L-карнитин (ALC) е ацетилирана форма на L-карнитин, силно бионалична форма, която може да премине кръвно-мозъчната бариера и да действа като мощен антиоксидант. Там той проявява силен антиоксидантен ефект, като по този начин поддържа нормалната активност на невротрансмитерите и нормалното функциониране на мозъчните клетки.

Основната му биологична роля Ацетил-L-карнитин участва в транспортирането на дълговерижни мастни киселини до митохондриите на клетките, където те се окисляват за производство на енергия. В допълнение, ацетил-L-карнитинът участва в отстраняването на токсичните продукти от процеса на метаболизма на мастните киселини в митохондриите на мускулните клетки.

Ацетил-L-карнитинът също има доказани ползи за качеството на спермата. Клиничните проучвания показват това Ацетил-L-карнитин насърчава увеличаването на броя на сперматозоидите, общата подвижност, бързото движение напред, както и увеличаването на процента на нормалните форми на сперматозоидите.

И накрая, ацетил-L-карнитинът може да засили биологичното действие на инсулина върху линейните мускулни клетки и клетките на сърдечния мускул и да има положителен ефект при различни заболявания на всички телесни мускули и сърдечния мускул.

Приемайте 1-2 капсули един до три пъти дневно, ако е необходимо. Съхранявайте само във флакона.

Хранителните добавки не трябва да се използват като заместител на балансираната диета. Този продукт не е предназначен за предотвратяване, лечение или излекуване на човешки болести. Консултирайте се с Вашия лекар, ако сте бременна, кърмите, приемате лекарства или имате някакви здравословни проблеми. Не превишавайте препоръчителната дневна доза. Съхранявайте на място, недостъпно за деца. Поддържан в хладна и суха среда.

*Опаковката може да съдържа безжично саше за абсорбиране на кислород® Oxygen Absorbers където помага за контролиране на влагата през живота на продукта. Не консумирани и не извадени от оригиналната опаковка. Затваряйте добре капачката след всяка употреба.

Рециклирайте отговорно.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук