Now Foods B-6 Витамин, който участва в твърде много физически функции 100mg 100caps

Now Foods B-6 Витамин, който участва в твърде много физически функции 100mg 100caps

код на продукта: 032162
миг наличност (на склад)
Now

Препоръчителна цена на дребно  41,35лв. (21,15€)

Now Foods Витамин, който участва в твърде много функции на тялото 100 mg 100 капсули Витамин В-6 е един от най-популярните членове на семейството витамини В, тъй като участва в много телесни функции, като храносмилане, производство на червени кръв...  още

26,84лв. (13,73€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 733739004567
Вижте също и продуктите в категориите:
За сърце, вени и кръвоносни съдове, За детоксикация, Витамин B6

Now Foods Витамин, който участва в твърде много функции на тялото 100 mg 100 капсули

Витамин В-6 е един от най-популярните членове на семейството витамини В, тъй като участва в много телесни функции, като храносмилане, производство на червени кръвни клетки, задържане на течности, баланс на натрий-калий, метаболизъм на храната, производство на антитела, мозък функция и производство на нуклеинова киселина.

Освен това помага за намаляване на симптомите на астма и синдрома на карпалния тунел. Витамин В-6 се среща в природата главно в пресни зеленчуци. Веднъж погълнат от еритроцитите, той се превръща в пиридоксал фосфат и пиридоксамин.

Той действа главно чрез активиране на ензими, участващи в повече от 100 реакции, които влияят върху метаболизма на протеини, мазнини и въглехидрати.

Пиридоксал фосфатът също играе важна роля в синтеза на невротрансмитери и в метаболизма на различни витамини (например при превръщането на триптофан в ниацин), както и в синтеза на хемоглобин и сфингозин.

Клинични проучвания демонстрирам че витамин В-6 играе ключова роля в регулирането на нивата на хомоцистеин. Високият хомоцистеин разгражда и инхибира образуването на трите основни компонента на артериите (колаген, еластин и протеогликани) и разбира се е пряко свързан със сърдечни проблеми.

Освен това повишените нива на хомоцистеин са свързани с появата на болестта на Алцхаймер, шизофренията и множествените фрактури при възрастните хора.

Като хранителна добавка, приемайте по 1 капсула дневно, за предпочитане по време на хранене.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук