Now Foods E-1000 Mixed Tocopherols Хранителна добавка, защита на сърдечно -съдовата система с витамин Е 50 softgels

Now Foods E-1000 Mixed Tocopherols Хранителна добавка, защита на сърдечно -съдовата система с витамин Е 50 softgels

код на продукта: 032275
скоро наличен продукт
Now

Препоръчителна цена на дребно  124,44лв. (63,65€)

Now Foods E-1000 Mixed Tocopherols Хранителна добавка, защита на сърдечно -съдовата система с витамин Е 50 меки капсули Антиоксидант - Сърдечно -съдови, Генитална система - Заздравяване на рани - Защита срещу синдром на претрениране, подобрена със...  още

75,78лв. (38,76€)
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 733739009005
Вижте също и продуктите в категориите:
Витамин Е, Антиоксидантни съставки, За плодовитост

Now Foods E-1000 Mixed Tocopherols Хранителна добавка, защита на сърдечно -съдовата система с витамин Е 50 меки капсули

Антиоксидант - Сърдечно -съдови, Генитална система - Заздравяване на рани - Защита срещу синдром на претрениране, подобрена със СЕЛЕН

Витамин Е е група съставки, които включват токофероли и токотриеноли. Подготовката E-1000 IU Смесени токофероли от СЕГА съдържа смес от α, β, γ и δ-токоферол, които са естествена форма на витамин Е със силно антиоксидантно действие.

Полезността на витамин Е във всички типове клетки е дадена. Той предпазва мембраните на кръвните клетки, нервната система, скелетните мускули и ретината на окото от негативните ефекти на свободните радикали.

Витамин Е разширява кръвоносните съдове, което позволява по -добър приток на кръв към сърцето. Той предотвратява атеросклерозата, когато навлиза в молекулата на LDL холестерола, като по този начин инхибира разрушителното окисляване в резултат на атаки на свободни радикали. Затова витамин Е е друго предимство в борбата с коронарната болест на сърцето.

Действието на витамин Е също помага за поддържане на еластичността на клетъчните стени на сперматозоидите, което подобрява тяхната подвижност и предотвратява тяхното сцепление. Освен това кара мускулите и нервите да работят с по -малко кислород, увеличавайки тяхната издръжливост и енергичност.

Тези защитни ползи се постигат чрез прием на добавки с витамин Е, които обикновено са по -големи от количествата, взети от нормалната диета.

Приемайте по 1 мека капсула дневно по време на хранене.

Внимание: Този продукт не се препоръчва за хора, приемащи антикоагуланти или антикоагуланти.

Хранителните добавки не трябва да се използват като заместител на балансираната диета. Този продукт не е предназначен за предотвратяване, лечение или излекуване на човешки болести. Консултирайте се с Вашия лекар, ако сте бременна, кърмите, приемате лекарства или имате някакви здравословни проблеми. Не превишавайте препоръчителната дневна доза. Съхранявайте на място, недостъпно за деца. Поддържан в хладна и суха среда.

*Опаковката може да съдържа саше за абсорбиране на кислород Ageless® Oxygen Absorbers където помага за контролиране на влагата през живота на продукта. Не консумирани и не извадени от оригиналната опаковка. Затваряйте добре капачката след всяка употреба.

Рециклирайте отговорно.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук