Now Foods Echinacea Extract Liquid с имуностимулиращи противовъзпалителни антибактериални и антивирусни свойства 60ml

Now Foods Echinacea Extract Liquid с имуностимулиращи противовъзпалителни антибактериални и антивирусни свойства 60ml

код на продукта: 032127
Само един продукт е наличен!
Now

Препоръчителна цена на дребно  82,89лв. (42,40€)

Течен екстракт от ехинацея Now Foods с имуностимулиращи противовъзпалителни антибактериални и антивирусни свойства 60 ml Angustifolia & Purpurea Берете пресни билки Ехинацеята е цъфтящо растение, което расте в Северна Америка и се появява с ...  още

53,80лв. (27,52€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 733739048400

Течен екстракт от ехинацея Now Foods с имуностимулиращи противовъзпалителни антибактериални и антивирусни свойства 60 ml

Angustifolia & Purpurea

Берете пресни билки

Ехинацеята е цъфтящо растение, което расте в Северна Америка и се появява с голям потенциал в систематичните лечебни култури в Европа.

Коренът му традиционно се използва от индианците от равнините Алгонкиан като терапевтичен агент с имуностимулиращи, противовъзпалителни, антибактериални и антивирусни свойства.

Съставките на растението включват множество вещества, като полизахариди, производни на кафеената киселина (включително цихорова киселина), алкиламиди и гликопротеини.

Известно е, че ехинацеята стимулира имунната система чрез множество механизми, които подпомагат фагоцитозата и лекото лечение на възпалителни и вирусни инфекции като обикновена настинка, грип и случайни инфекции на горните дихателни пътища.

Формулата с екстракт от ехинацея съдържа комбинация от ехинацея ангустифолия и екстракт от корен на ехинацея пурпурна.

Приемайте 1 до 2 пипети (пълни с капкомери) дневно в чай или вода според нуждите.

Внимание: Ехинацеята е ценна билка, която стимулира имунната система и не трябва да се приема продължително време. Продължителната употреба, надвишаваща две непрекъснати седмици на месец, може да има противоположни ефекти върху тялото. Консултирайте се с Вашия лекар, ако се лекувате с имуносупресивни лекарства (напр. кортикостероиди), имате имунен дефицит или имате автоимунно заболяване (напр. лупус или множествена склероза). Не е показан за хора с анамнеза за алергии или реакции на свръхчувствителност (анафилаксия и др.). Съдържа алкохол, да се пази от деца.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук