Now Foods Flush Free Niacin 500mg Хранителна добавка за правилното функциониране на организма 90veg.caps

Now Foods Flush Free Niacin 500mg Хранителна добавка за правилното функциониране на организма 90veg.caps

код на продукта: 032262
Само две продукти са на разположение!
Now

Препоръчителна цена на дребно  113,98лв. (58,30€)

Now Foods Flush Free Niacin 500mg Хранителна добавка за правилното функциониране на тялото 90 vcaps Не причинява обриви и сърбеж. - Повишен кръвен поток - Повишен HDL холестерол - Нервна система. Ниацин (витамин В-3 или никотинова киселина или ...  още

73,98лв. (37,84€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 733739004987

Now Foods Flush Free Niacin 500mg Хранителна добавка за правилното функциониране на тялото 90 vcaps

Не причинява обриви и сърбеж. - Повишен кръвен поток - Повишен HDL холестерол - Нервна система.

Ниацин (витамин В-3 или никотинова киселина или витамин РР) е един от витамините от В-комплекса, необходим за доброто здраве на организма. СЕГА Ниацин без промиване е проектиран по такъв начин, че постепенно се освобождава в кръвта, освобождавайки хистамин. Хистамин е азотно органично съединение, което разширява кръвоносните съдове и разгражда протеина, необходим за съсирването на кръвта.

Според изследване на Harvard Health Publication, ниацин, когато се приема самостоятелно, може да понижи нивата "лош" LDL холестерол с 15%, и за повишаване нивата на "добър" HDL холестерол против 20%. В допълнение, ниацин, когато се приема самостоятелно, може да понижи нивата на триглицеридите. Когато се приема в комбинация със статини, той може да понижи нивата на LDL холестерола с 10%.

Адекватният прием на ниацин допринася за правилното функциониране на нервната система, и помага за намаляване на честотата на главоболие и мигрена, които се появяват преди менструация. Обратно, дефицитът на ниацин може да причини пелагра, чиито клинични последици са дермални, стомашно -чревни, лигавични и неврологични симптоми.

Приемайте по 1 капсула дневно, за предпочитане с храна.

Внимание: Flush-Free Niacin на СЕГА не го прави Показан е за хора с чернодробно заболяване, стомашни язви, захарен диабет и подагра.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук