Now Foods Immune Renew ™ Допринася за укрепване на имунната система 90caps

Now Foods Immune Renew ™ Допринася за укрепване на имунната система 90caps

код на продукта: 032129
Само четири продукти са на разположение!
Now

Препоръчителна цена на дребно  103,62лв. (53,00€)

Now Foods Immune Renew ™ Допринася за укрепване на имунната система 90caps Immune Renew™ на NOW е препарат, който укрепва имунната система. Състои се от екстракт от корен astragalus и смес от гъби с високо съдържание на β-глюкани. По-специално: ...  още

64,36лв. (32,92€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 733739030559

Now Foods Immune Renew ™ Допринася за укрепване на имунната система 90caps

Immune Renew™ на NOW е препарат, който укрепва имунната система. Състои се от екстракт от корен astragalus и смес от гъби с високо съдържание на β-глюкани. По-специално:

Сместа от 8 органични гъби осигурява допълнителна подкрепа на имунната система, поради високото съдържание на 1,3 β-глюкани. 1,3β-глюканите са особено ценни за здравословен имунен отговор. Липсата им на модерен план за диета обаче, за съжаление, нараства.

Неговият екстракт корен Astragalus съдържа флавоноиди, свободни аминокиселини, микроелементи, полифеноли, гликозиди, полизахариди, холин и β-ситостерол. Всъщност той се счита за мощен тоник за метаболизма и храносмилането, но традиционно се използва за бързо заздравяване на рани от наранявания и изгаряния.

Неклиничните проучвания показват че коренът astragalus поддържа редица функции на здравата имунна система, като подобряване на Т-клетките и естествена активност на „клетките убийци“. NK клетки (Natural Killer cells) са наречени така, защото унищожават нездравословните клетки на тялото, на практическо ниво, само чрез контакт!

Забележка: Immune Renew™ на NOW Foods има хранителен профил, открит в автентичен натурален с висока концентрация на хранителни вещества (Genuine Whole Food).

Приемайте по 1 капсула веднъж или два пъти дневно.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук