Now Foods L-Citrulline Pure Powder Хранителна добавка, която помага за поддържане на силна имунна система 113gr

Now Foods L-Citrulline Pure Powder Хранителна добавка, която помага за поддържане на силна имунна система 113gr

код на продукта: 032338
Само две продукти са на разположение!
Now

Препоръчителна цена на дребно  155,42лв. (79,50€)

Now Foods L-Citrulline Pure Powder Хранителна добавка, която помага за поддържане на силен имунитет 113gr Високо производство на NO, здрава имунна система, зарастване на рани, спортни постижения. Цитрулинът е един не е задължително аминокиселин...  още

101,03лв. (51,68€)
При поръчка на този продукт получавате безплатна доставка
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 733739002143

Now Foods L-Citrulline Pure Powder Хранителна добавка, която помага за поддържане на силен имунитет 113gr

Високо производство на NO, здрава имунна система, зарастване на рани, спортни постижения.

Цитрулинът е един не е задължително аминокиселина и е предшественик на аргинин. Като предшественик, цитрулинът осигурява лесно достъпно вещество за производството на аргинин, като помага на организма да поддържа здравословни нива на аргинин.

Цитрулинът се използва от тялото за отстраняване на амоняка от мускулите и съхраняването му в чернодробните клетки, докато се превърне в карбамид и се отстрани от бъбреците. В бъбреците цитрулинът се превръща в аргинин, аминокиселина, много богата на азот и важен фактор за освобождаването на азотен оксид. Азотният оксид причинява вазодилатация и следователно по -добра перфузия на мускулната тъкан.

Цитрулинът помага за производството на азотен оксид. Азотният оксид е проста молекула, произвеждана в организма главно от чувствителната вътрешна стена на артериите, ендотела, а основната му функция е да разширява артериите и вените, като по този начин регулира кръвообращението и кръвното налягане.

Цитрулин разглеждан това би могло да помогне лечение на симптоми на лека до умерена еректилна дисфункция. Изследванията показват, че въпреки че добавката на цитрулин не може да замени ензимните инхибитори на фосфодиестераза тип 5, използвани широко в случаи на тежка еректилна дисфункция, тя има сравнителното предимство да бъде безопасна и психологически добре поносима от пациентите.

Цитрулинът насърчава процеса на зарастване на рани и поддържането на силна имунна система.

Вземете една или две 1/4 чаени лъжички, 1 до 2 пъти дневно между храненията, като хранителна добавка.

Внимание: Не е показан за хора, приемащи лекарства за кръвно налягане, нитрити или вазодилататори и / или показват нерегламентирано кръвно налягане.

Хранителните добавки не трябва да се използват като заместител на балансираната диета. Този продукт не е предназначен за предотвратяване, лечение или излекуване на човешки болести. Консултирайте се с Вашия лекар, ако сте бременна, кърмите, приемате лекарства или имате някакви здравословни проблеми. Не превишавайте препоръчителната дневна доза. Съхранявайте на място, недостъпно за деца. Поддържан в хладна и суха среда. Затваряйте добре капачката след всяка употреба.

Рециклирайте отговорно.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук