Now Foods Liquid B12 Liposomal Spray Хранителна добавка, липозомна форма на витамин В-12 за по-голяма абсорбция 59ml

Now Foods Liquid B12 Liposomal Spray Хранителна добавка, липозомна форма на витамин В-12 за по-голяма абсорбция 59ml

код на продукта: 032252
Само един продукт е наличен!
Now

Препоръчителна цена на дребно  82,89лв. (42,40€)

Хранителна добавка за липозомни спрейове Now Foods Течен В12, Липозомна форма на витамин В-12 за по-голяма абсорбция 59 мл Липозомна В12 с TMG за намаляване нивата на хомоцистеин, анемия, червени кръвни клетки, производство на енергия. Метилкоб...  още

53,06лв. (27,14€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 733739039101

Хранителна добавка за липозомни спрейове Now Foods Течен В12, Липозомна форма на витамин В-12 за по-голяма абсорбция 59 мл

Липозомна В12 с TMG за намаляване нивата на хомоцистеин, анемия, червени кръвни клетки, производство на енергия.

Метилкобаламин (В12) играе важна роля в образуването на червени кръвни клетки, във функционирането на мозъка и нервната система и в регулирането на имунната система. Дефицитът на кобаламин може да причини мегалобластна анемия, периферна невропатия, раздразнителност, деменция, депресия, психоза, повишен риск от миокарден инфаркт и инсулт.

Данните показват, че метилкобаламинът има метаболитни ползи и потенциални терапевтични приложения, които не се предлагат от други форми на витамин В12. Въпреки че цианокобаламинът е най -често срещаната форма на витамин В12 в хранителните добавки, той трябва да се превърне в метилкобаламин или аденозилкобаламин.

Хранителните дефицити, ензимните дефекти и тъканните аномалии могат да намалят способността на организма да синтезира тези активни форми. Метилкобаламинът участва в синтеза на метионин от хомоцистеин. Това помага за по -ниски нива на хомоцистеин, който е признат за рисков фактор за сърдечно -съдови заболявания. Той е важен и за образуването на невротрансмитерите допамин и серотонин.

Сега В-12 Липозомна хранителна добавка, освен витамин В12, съдържа още фолиева киселина и витамин В6, които намаляват нивата на хомоцистеин, предпазвайки сърдечно-съдовата система.

Витамин В-12 (цианокобаламин) е водоразтворим витамин, необходим за поддържане на здрава нервна система и метаболизма на мазнини и протеини (синтез на протеини и протеинолиза).

Забележка: Уебсайтът на FDA-Food and Drug Administration заявява: „Витамин В12, като част от балансирана диета с ниско съдържание на наситени мазнини и холестерол, може да намали риска от сърдечно-съдови заболявания. Администрацията по храните и лекарствата оцени горното твърдение и заключи, че въпреки че е известно, че диетата с ниско съдържание на наситени мазнини и холестерол намалява риска от сърдечни заболявания и други съдови заболявания, доказателствата в подкрепа на това твърдение са неясни.

Разклатете продукта преди употреба. Напръскайте веднъж сублингвално, задръжте в устата за 20 секунди, след което преглътнете.

Използвайте веднъж или два пъти на ден като хранителна добавка.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук