Now Foods Saw Palmetto Berries 550mg Хранителна добавка, която облекчава симптомите на простатата 100veg.caps

Now Foods Saw Palmetto Berries 550mg Хранителна добавка, която облекчава симптомите на простатата 100veg.caps

код на продукта: 032536
Само четири продукти са на разположение!
Now

Препоръчителна цена на дребно  62,05лв. (31,74€)

Now Foods Saw Palmetto Berries 550mg Хранителна добавка, която облекчава симптомите на простатата 100 VegCaps Доброкачествено уголемяване на простатата и намаляване на нейните симптоми. Saw Palmetto е вид палмово дърво в Северна Америка. Екстра...  още

40,29лв. (20,61€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 733739047472
Вижте също и продуктите в категориите:
За простатата, Витамини, подходящи за вегани

Now Foods Saw Palmetto Berries 550mg Хранителна добавка, която облекчава симптомите на простатата 100 VegCaps

Доброкачествено уголемяване на простатата и намаляване на нейните симптоми.

Saw Palmetto е вид палмово дърво в Северна Америка. Екстрактът от плодове съдържа полезни растителни съставки, като стероли, и уникална форма на мастни киселини, които допринасят за доброто здраве на простатата.

Научните доказателства показват благоприятния ефект на Saw Palmetto по отношение на лечението Симптоми на доброкачествена простатна хиперплазия и хиперактивен пикочен мехур. Действието на Saw Palmetto може да помогне за нормалния поток на урината, да намали честотата на уриниране през нощта и да донесе облекчение. Saw Palmetto може също да намали задържането на течности, причинено от отделянето на хистамин (алергична реакция). В допълнение, екстрактът от Saw Palmetto има противовъзпалителни и адювантни свойства.

СЕГА Saw Palmetto 550 mg съдържа концентрирания екстракт от плодовете на дървото, които предотвратява превръщането на тестостерона в дихидротестостерон и е известно, че причинява уголемяване на простатата (доброкачествена хиперплазия).

Приемайте по 2 капсули два до три пъти дневно с вода или храна.

Хранителните добавки не трябва да се използват като заместител на балансираната диета. Този продукт не е предназначен за предотвратяване, лечение или излекуване на човешки болести. Консултирайте се с Вашия лекар, ако сте бременна, кърмите, приемате лекарства или имате някакви здравословни проблеми. Не превишавайте препоръчителната дневна доза. Съхранявайте на място, недостъпно за деца. Поддържан в хладна и суха среда.

*Опаковката може да съдържа безжично саше за абсорбиране на кислород® Oxygen Absorbers където помага за контролиране на влагата през живота на продукта. Не консумирани и не извадени от оригиналната опаковка. Затваряйте добре капачката след всяка употреба.

Рециклирайте отговорно.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук