Now Foods Triphala 500mg Почистващо средство за храносмилателната система 120tabs

Now Foods Triphala 500mg Почистващо средство за храносмилателната система 120tabs

код на продукта: 032028
Само две продукти са на разположение!
Now

Препоръчителна цена на дребно  82,89лв. (42,40€)

Сега Triphala 500mg храносмилателен почистващ препарат 120таб
Triphala се състои от уникална комбинация от три плода (харада, амла и бихеда), които се изсушават, разпрашват и се използват в равни пропорции за съставяне на тази смес. Нег...  
още

56,28лв. (28,79€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 733739047649

Сега Triphala 500mg храносмилателен почистващ препарат 120таб


Triphala се състои от уникална комбинация от три плода (харада, амла и бихеда), които се изсушават, разпрашват и се използват в равни пропорции за съставяне на тази смес.

Неговата историческа употреба, като средство за прочистване на храносмилателната система и като тоник, е открита в много съвременни изследвания, които посочват благотворното въздействие на билките, които го съставят. Механизмът на неговото действие все още не е известен, но, както твърди Мемориалният раков център, най -вероятно се дължи на съдържащите се фитохимикали (полифеноли и флавоноиди).

Triphala има противовъзпалителни, антибактериални, противоракови и антиоксидантни свойства, които предпазват клетките от вредното въздействие на свободните радикали. В допълнение, той има имунорегулиращи свойства, което означава, че помага на организма да промени имунния отговор, като увеличава или намалява способността на имунната система да произвежда антитела.

Трифала се среща в традиционната аюрведична медицина на древна Индия за лечение на анемия, астма, запек, хронични язви, диария, треска, възпаление, жълтеница и затлъстяване.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук