Nuk Signature Night Orthodontic Silicone Soother 0-6m 1 Брой - светло син

Nuk Signature Night Orthodontic Silicone Soother 0-6m 1 Брой - светло син

Ортодонтска силиконова залъгалка, светеща в тъмното, с калъф

код на продукта: 055464
Само един продукт е наличен!
Nuk

Препоръчителна цена на дребно  7,74лв. (3,96€)

Nuk Signature Нощна ортодонтска силиконова залъгалка 0-6 м, светеща в тъмното Ортодонтска силиконова залъгалка с калъф 1 бр. Характеристики С най-добрия ортодонтски биберо...  още

7,74лв. (3,95€)
Моля изберете
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 2400000000608
Вижте също продукти в тази категория:
Силиконови залъгалки

Nuk Signature Нощна ортодонтска силиконова залъгалка 0-6 м, светеща в тъмното Ортодонтска силиконова залъгалка с калъф 1 бр.

Характеристики

  • С най-добрия ортодонтски биберон NUK Classic, правен някога – за цялостното здравословно развитие на бебето
  • Щит - сърце с още по-мека, извита форма - и светещ в тъмното пръстен
  • Тънък и тесен врат – намалява натиска върху челюстите и зъбите
  • Плоска предна част, гладка долна страна – за по-приятно усещане в устата и повече място за естествени движения на бозайници
  • Калъф за залъгалка за многократна употреба, без BPA, 1бр/оп

NUK Signature Night: залъгалки NUK, които светят в тъмното

NUK Signature Night биберони отвеждат бебетата сладко в Dreamland. Благодарение на техния безопасен за бебето луминесцентен материал, залъгалките излъчват мека светлина в тъмното, така че да могат бързо и лесно да бъдат забелязани през нощта.

Залъгалка NUK Signature: Моделирана след природата. Проектиран с любов

Вижте това малко лице! Има уникалното изражение, което бебетата имат, когато задоволят вроденото си желание за движение на бозайници. Залъгалките NUK Signature продължават да отговарят на тази естествена нужда с изцяло естествената форма на NUK. Пробивът.

Моделира се след майчината гърда по време на кърмене и по този начин поддържа здравословното орално развитие. Защото е доказано: естественото движение на бозайниците не само осигурява приема на храна, но също така помага за развитието на важни умения, като правилния начин на преглъщане, дъвчене и също, по-късно, говорене.

Залъгалката NUK Signature е толкова плоска, тънка и тясна, че пасва перфектно в малки усти и оставя на езика достатъчно място за естествени сукателни движения. 100% от ортодонтите признават, че това е правилната форма и потвърждават, че залъгалките NUK не причиняват изкривяване на зъбите или неправилно подреждане на челюстта.*

Но сега все по-популярната залъгалка NUK също има страхотен нов външен вид: извитата форма на прочутото сърце-щит става по-мека, а сладката примка е обновена в още по-елегантна версия.

*Независимо проучване на пазара: 50 ортодонти, 50 педиатри, 50 акушерки, Германия 2017 г.

В името на устойчивостта: залъгалка NUK с опаковка за многократна употреба

Устойчивостта е приоритет за нас. Бихме искали да дадем възможност на родителите да използват повторно нашата опаковка, вместо да я изхвърлят. Ето защо всяка залъгалка NUK се доставя в здрав калъф за многократна употреба, който поддържа залъгалката чиста и защитена: особено когато сте навън, това е идеалното решение, така че любимият спътник на вашето бебе да не се замърсява или намокря. Освен това е подходящ за стерилизация в микровълнова фурна.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук