Nuk Верижка за закрепване на залъгалка с халка розово 3, 1 бр., код 10751534

Nuk Верижка за закрепване на залъгалка с халка розово 3, 1 бр., код 10751534

Така че вашето бебе винаги да носи залъгалката при себе си

код на продукта: 057246
скоро наличен продукт
Nuk

Препоръчителна цена на дребно  12,61лв. (6,45€)

Верижка за залъгалка Nuk с 3 пръстена, розова, така че вашето бебе винаги да има залъгалката 1 брой, код 10751534 NUK Верижка за залъгалка с щипка, за безопасно и практично пост...  още

12,61лв. (6,45€)
Моля изберете
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 2400000003499
Вижте също продукти в тази категория:
Аксесоари за биберон

Верижка за залъгалка Nuk с 3 пръстена, розова, така че вашето бебе винаги да има залъгалката 1 брой, код 10751534

NUK Верижка за залъгалка с щипка, за безопасно и практично поставяне на залъгалката в детски дрехи, без бисфенол А (BPA).

Веригите за залъгалки са особено практични, тъй като предпазват залъгалката от падане на земята или загуба. Благодарение на лесната система с щипки, веригата за залъгалки NUK се поставя много лесно върху дрехите на вашето дете. С помощта на кукичката се закача верижката за залъгалката. Верижките за залъгалки NUK са изработени от висококачествена пластмаса, те са стабилни и нечупливи. Верижките за залъгалки са подходящи за всеки повод и гарантират, че залъгалката ще остане на мястото си. В същото време те са красив малък аксесоар благодарение на хубавия си дизайн.

Родителите често задават въпроса дали използването на верижки за залъгалки гарантира и безопасността на тяхното дете. Да, тъй като верижките за залъгалки NUK отговарят на настоящите европейски разпоредби за безопасност, родителите могат да ги използват без страх. Веригите не трябва да се използват на легло, люлка или кошара.

Прикрепете лентата или верижката за залъгалка само към дрехи, но не и към дебели дрехи (напр. зимно палто), тъй като това може да опъне щипката.

Почиствайте лентата или верижката на залъгалката само с топла вода и мек почистващ препарат и след това я подсушете внимателно.

Предпазни мерки

Не стерилизирайте лентата или верижката за залъгалка на пара или в микровълнова фурна, или чрез варене или миене в съдомиялна машина, тъй като това може да повреди материала.

Не съхранявайте продукта на влажно място или при екстремни температури.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук