Nuxe Nuxellence Fluide Rechargeur Jeunesse et Lumiere - Течен крем против стареене за всички възрасти и типове кожа 50m

Nuxe Nuxellence Fluide Rechargeur Jeunesse et Lumiere - Течен крем против стареене за всички възрасти и типове кожа 50m

код на продукта: 008265
скоро наличен продукт

Препоръчителна цена на дребно  103,71лв. (53,05€)

Идеален за всички възрасти и играе водеща роля в ежедневната ви грижа, тъй като подготвя кожата ви да приеме полезните съставки на продуктите в максимална степен. Той зарежда клетките на кожата с енергия за тяхната оптимална функция. Възвръща младост...  още

Той е премахнат / заменен от компанията
Доставка 5 до 6 дни
Вижте също продукти в тази категория:
Продукти с намаление

Идеален за всички възрасти и играе водеща роля в ежедневната ви грижа, тъй като подготвя кожата ви да приеме полезните съставки на продуктите в максимална степен. Той зарежда клетките на кожата с енергия за тяхната оптимална функция. Възвръща младостта и сиянието на кожата.

ОПИСАНИЕ

Всеки ден кожата ни страда от външни атаки като замърсители, слънчева светлина и т.н., които крадат младежкия й вид, причинявайки увреждане на клетките и по -конкретно на митохондриалната ДНК вътре. За да си припомним малко биология, митохондриите са органи, в които се произвежда енергията, необходима за клетъчния живот. Ето защо те често се наричат ​​„клетъчни фабрики“. Когато производството на енергия е ниско, тогава клетките работят на по -ниски от оптималните нива.
Nuxe, въз основа на своя голям опит в билките и растенията и много години на приложни изследвания и проучвания, отдели екстрактите от три цветя, пасифлора, аншоа и мак и доказаха отличните им свойства при възстановяването на митохондриалната ДНК. И за да увеличи допълнително тяхната ефективност, тя ги комбинира с най -добрите си патентовани активни съставки като невен, арокария, естествена хиалуронова киселина, какаови зърна, боровинки и маслинови листа, които допринасят за добрия вид на кожата.
Резултатът е създаването на Nuxellence eJeunesse, първият тънък крем за младост и блясък, който работи като билкова батерия за кожата. Една до две дози сутрин и / или вечер са достатъчни, за да предложат на кожата грижата против стареене, от която се нуждае. Подходящ за всички типове кожа, носи се самостоятелно, но може да се комбинира и с други продукти за грижа, като подхранващ крем, ако кожата е много суха, което заедно с деликатния си аромат му придават друга стойност.

СЪВЕТИ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ

Можете да го използвате самостоятелно или преди продукта за ежедневна грижа

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук