Olonea Ouromanoz Protect 60caps

Olonea Ouromanoz Protect 60caps

Хранителна добавка с D-маноза, екстракт от червена боровинка и пробиотици за защита от гъбички и лечение на UTI

код на продукта: 060557
Само две продукти са на разположение!

Препоръчителна цена на дребно  68,25лв. (34,91€)

Olonea Ouromanoz Protect Хранителна добавка с D-маноза, екстракт от червена боровинка и пробиотици за защита от гъбички и лечение на UTI 60 капсули Иновативна хранителна добавка с естествена D-маноза от бреза, червена боровинка Pacran, урсолова ки...  още

56,64лв. (28,97€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 5200116289480

Olonea Ouromanoz Protect Хранителна добавка с D-маноза, екстракт от червена боровинка и пробиотици за защита от гъбички и лечение на UTI 60 капсули

Иновативна хранителна добавка с естествена D-маноза от бреза, червена боровинка Pacran, урсолова киселина от екстракт от градински чай Ursolia и пробиотици Bacilluscoagulans.

ouromanoz Protect е идеален за:

  • Профилактика на инфекции на пикочните пътища
  • Случаи на повтарящи се инфекции на пикочните пътища
  • Защита срещу гъбични инфекции

Активни съставки

D-маноза процистин
D-манозата е естествен структурен компонент на лигавицата на пикочния мехур. Бактериите имат способността да се задържат там и да причинят възпаление. Когато D-манозата се приема като добавка, тя не се разгражда и достига до пикочната система непокътната, където се елиминира чрез диуреза. Бактериите разпознават D-манозата и сега се прикрепят към тази свободна форма на монозахарида и след това го отстраняват чрез урината. Освен това спомага за възстановяването на увредената лигавица и предотвратява евентуално повторно активиране на бактерии, като действа защитно. ouromanoz Protect има естествена D-маноза от сух екстракт от бреза (Betula pendula), без алергени и други захари.
Пакран от червена боровинка
Екстрактът от червена боровинка Pacran е патентована формула от целия плод на червена боровинка (кора, месо, костилка), със 75 години научни изследвания. Предотвратява адхезията на патогенни микроорганизми по стените на отделителната система, като по този начин осигурява защитен и терапевтичен ефект срещу инфекции на пикочните пътища. Екстрактът от червена боровинка Pacran има удължен ефект до 24 часа в сравнение с други екстракти от червена боровинка.
Урсолова киселина от екстракт от градински чай Ursolia
Екстрактът от градински чай Ursolia е богат на урсолова киселина. Урсоловата киселина е известна със своите мощни противовъзпалителни свойства, тъй като има способността да ограничава провъзпалителните вещества и да предотвратява появата на инфекция. Действието на урсоловата киселина се засилва допълнително в комбинация с активните съставки на червената боровинка.
Пробиотици
Пробиотиците помагат за поддържане на баланса на чревния микробиом, който е от съществено значение за предотвратяване на инфекции на пикочните пътища. По-специално, щамът Bacillus coagulans е избран заради високата си стабилност, но също така и заради свойствата си. Има способността да произвежда млечна киселина, създавайки кисела среда, която предотвратява развитието на патогенни бактерии. Проучванията са доказали неговата ефективност при предотвратяване на повтарящи се инфекции на пикочните пътища, намаляване на честотата и тежестта на симптомите и подобряване на цялостното здраве.

Подходящ за диабетици


Инструкции за употреба

Да се приема за предпочитане 30 минути преди или със закуска.

Не приемайте с горещи напитки, защото топлината допринася за промяна на жизнеспособността на бактериите.

Да се приема поне 2 часа след прием на който и да е антибиотик.
Време за усвояване: По-малко от 30 минути.


Дозировка

Възрастни: 1 капсула на ден.


Противопоказания-Взаимодействия

Противопоказан при имунокомпрометирани лица.

Консултирайте се с Вашия лекар, ако сте бременна, кърмите, приемате лекарства или имате здравословни проблеми.


Предпазни мерки

Не превишавайте препоръчителната дневна доза.

Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, далеч от слънчева светлина.

№ Първо запознанство EOF: 21505/20-02-2024. Номерът на уведомлението не замества разрешението за търговия от EOF. Този продукт не подлежи на процес на лицензиране.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук