Pharmalead Hair Oil all Hair Types 125ml

Pharmalead Hair Oil all Hair Types 125ml

Масло за възстановяване, защита и подхранване на косата

код на продукта: 049886
миг наличност (на склад)

Препоръчителна цена на дребно  32,75лв. (16,75€)

Pharmalead Hair Oil Масло за всички типове коса за възстановяване, защита и подхранване на косата 125 ml Хидратиращо масло с богат състав и мека текстура за грижа за косата, която предпазва от увреждане и предотвратява сухотата на скалпа. За всичк...  още

24,24лв. (12,40€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 5205352018412
ТЕГЛО: 151gr
Вижте също и продуктите в категориите:
Стилизиращи продукти за коса, Грижа за косата, Масла за коса

Pharmalead Hair Oil Масло за всички типове коса за възстановяване, защита и подхранване на косата 125 ml

Хидратиращо масло с богат състав и мека текстура за грижа за косата, която предпазва от увреждане и предотвратява сухотата на скалпа. За всички типове коса, идеален за най-сухите, увредени и дехидратирани коси.
Богатият състав на Pharmalead Hair oil с рициново масло, абисинско масло, визаболол и витамин Е дълбоко възстановява увредената и увредена коса, като й придава копринена текстура, блясък, увеличава нейния обем, дължина и плътност. Предлага интензивна хидратация и подхранване, свързвайки естествената влага вътре в косъма, като същевременно предпазва от накъсване и цъфтящи краища. Косата, благодарение на витамин Е и съдържащите се в него масла, става по-устойчива на слънчева радиация, придобива блясък, еластичност и мекота, предпазвайки от сухота и увреждане.

  • 0% Paabens
  • Дерматологично тестван

Нанесете достатъчно количество масло Pharmalead Hair върху скалпа (от корена до върха) и масажирайте леко с кръгови движения върху суха и чиста коса. След това увийте косата си с топла кърпа и оставете маслото да подейства за половин до един час. След това измийте косата си. Можете да прилагате продукта два пъти седмично. Разклатете добре преди всяка употреба. Избягвам зрителен контакт. Само за външна употреба. Да се съхранява далече от деца, на хладно и сенчесто място.

INGREDIENTS: RICINUS COMMUNIS (CASTOR) SEED OIL, ISOPROPYL MYRISTATE, CRAMBE ABYSSINICA SEED OIL, BISABOLOL, TOCOPHERYL ACETATE, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL, TOCOPHEROL, PHYTOSTEROLS, HYDROGENATED CASTOR OIL, COPERNICIA CERIFERA (CARNAUBA) WAX, CERA ALBA (BEESWAX), OLEYL ALCOHOL, STEARYL BEESWAX, BEHENYL BEESWAX, PARFUM (FRAGRANCE), HEXYL CINNAMAL.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук