Philips Avent Протектори за зърна SCF153 / 01 Размер Малък 2 бр

Philips Avent Протектори за зърна SCF153 / 01 Размер Малък 2 бр

Протектори за зърна, които ви помагат да кърмите повече и удобно

код на продукта: 043011
миг наличност (на склад)

Препоръчителна цена на дребно  24,42лв. (12,49€)

Philips Avent Протектори за зърна SCF153 / 01 Малък размер 2 бр. Протекторите за зърната са предназначени да ви помогнат да кърмите, когато имате проблеми със зърната или когато бебето ви има затруднения да хване зърното. Ултратънкият протектор за...  още

24,42лв. (12,49€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 8710103911234
ТЕГЛО: 27gr
Вижте също и продуктите в категориите:
Грижа за мама, Грижа за гърдите за кърмещи майки

Philips Avent Протектори за зърна SCF153 / 01 Малък размер 2 бр.

Протекторите за зърната са предназначени да ви помогнат да кърмите, когато имате проблеми със зърната или когато бебето ви има затруднения да хване зърното. Ултратънкият протектор за зърната с форма на пеперуда позволява контакт с гърдата на бебето и ви помага да се свържете с вашето бебе, докато кърмите.

Помага ви да кърмите повече, удобно.

Те улесняват вашето бебе и са нежни към кожата ви.

Позволява контакт с кожата.

Защита на раздразнените зърна.

Малък размер (15 мм)

Размер: Малък

Дисковете за защита на гърдите се предлагат в два размера, за да паснат по-добре на гърдите ви. Малкият размер пасва на диаметри от 12 мм, а средният размер до 21. За да намерите своя собствен размер, седнете удобно и поставете един от перфорираните пръстени на зърното си. Завъртете диска по посока на часовниковата стрелка и насочете зърното в канала. След това опънете основата на диска около ореола. Ако между зърното и силикона има празнина от 2 мм, това е правилният размер. Съвет: размерът се основава на зърното, а не на ореола. Не съм сигурен? Потърсете подкрепа от Вашия лекар.

Лесно почистване в хигиеничния калъф
Трябва да почиствате протекторите за зърната преди всяка употреба. Този процес отнема по-малко от 10 минути. Поставете ги във вряща вода за пет минути или по желание използвайте санитарния фаянс. Поставете двете добре изплакнати обвивки за зърната в тавата и добавете 25 ml / 0,9 fl.oz. вода. След това поставете корпусите на нипелите в 750-1000W микровълнова фурна за три минути. Оставете ги да изстинат за пет минути. След това изцедете водата и са готови за употреба. Използвайте практичния хигиеничен калъф за носене, когато сте далеч от дома, както и за съхранение на протектори за зърната и ги поддържайте чисти.

Без BPA, силикон.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук