Podia Soft Protection Tube Polymer Gel for Small Toe One Size 2 бр

Podia Soft Protection Tube Polymer Gel for Small Toe One Size 2 бр

Цилиндрична гел подложка за защита на малкия пръст на крака, антифрикционна

код на продукта: 050428
скоро наличен продукт

Препоръчителна цена на дребно  13,35лв. (6,83€)

Podia Soft Protection Tube Полимерен гел Цилиндрична гелова подложка за защита на малкия пръст на крака, против триене Един размер 2 броя Защитна ролка с гел за малкия пръст. Натиск и триене в малкия пръст на крака. Предотвратяване на мазол...  още

12,28лв. (6,28€)
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 5206680001015
ТЕГЛО: 19gr
Вижте също и продуктите в категориите:
Против мазоли и брадавици, Защитни лепенки

Podia Soft Protection Tube Полимерен гел Цилиндрична гелова подложка за защита на малкия пръст на крака, против триене Един размер 2 броя

  • Защитна ролка с гел за малкия пръст.
  • Натиск и триене в малкия пръст на крака.
  • Предотвратяване на мазоли и мазоли.
  • Броя в опаковка: 2
  • Ежедневна употреба

Гел ролер за предпазване на малкия пръст от натиск и триене. Той е специално разработен, за да предотврати създаването на болезнени стресови състояния на малкия пръст, като същевременно облекчава последствията и предпазва от появата на мазоли, мазоли и раздразнения.

  • Конична форма и еластична структура за перфектно прилягане и покриване на малкия пръст.
  • Обогатен гел с медицински масла.
  • Може да се пере и да се използва многократно.

Ролка за защита на малкия пръст
Малкият пръст, както поради структурата си, така и поради позицията си, остава една от най-уязвимите и същевременно открити части на нашето стъпало. Оказването на натиск и триене върху малкия пръст на крака може да създаде изключително болезнени състояния, които могат да повлияят на цялостната ни походка и мобилност.

Причини за натиск и триене на малкия пръст на крака

Болезненият натиск и триене върху малкия пръст на крака може дори да дойде от интензивното натоварване, което получава от условията на ежедневието ни, като енергично ходене или спорт, но също и от избора на грешни обувки. Ако добавим към тези условия възможна деформация на пръстите на краката, тогава напрежението върху малкия пръст може да се увеличи експоненциално. Струва си да се има предвид, че деформацията на пръстите не е рядко явление, тъй като причините, които могат да я причинят, са разнообразни. Дисфункция на мускулите, които държат пръстите на краката, неврологични заболявания, видове артрит, последици от диабетно стъпало, но и наследствена предразположеност, могат да бъдат показателни за някои от тях.

Защита на малкия пръст от натиск и триене

Ролката за защита на малкия пръст на крака е изработена от висококачествен гел и е проектирана да предложи цялостно покритие на повишените нужди от грижа, изисквани от малкия пръст на крака, срещу стреса от натиск и триене. По този начин то е напълно защитено от появата на мазоли, втвърдявания и наранявания, но и от болезнените състояния, които те вече са създали. Неговата специална конструкция от полимерен гел осигурява стабилно и същевременно удобно нанасяне, придавайки меко усещане и непрекъсната защита на всяка стъпка. Отвътре е обогатен с медицински масла за цялостна грижа за увредената кожа на мястото на приложение.

  • Изключително издръжлив, еластичен и мек полимерен гел.
  • Защита срещу наранявания, мазоли и мазоли на малкия пръст на крака.
  • Стабилна кройка и гарантиран комфорт при ходене.

ПРИЯТЕЛСКИ СТРОИТЕЛНИ МАТЕРИАЛИ

Идеален за диабетно стъпало

Благодарение на лекотата на гела, от който е направен, защитната ролка за малкия пръст е идеална за използване от хора, които се нуждаят от повишена грижа за долните си крайници, поради свързани или влошени заболявания, като захарен диабет, остеоартрит, ревматоиден и Деформативен артрит, предотвратявайки последиците и нараняванията от стрес.

АНАТОМИЧЕН ДИЗАЙН

Пълна защита на малкия пръст
Специалният дизайн на предпазния цилиндър за малките пръсти предлага лесно приложение, като същевременно се съчетава безпроблемно с всякакъв тип обувки. Неговата заострена форма осигурява стабилност при всяка стъпка, следвайки линията на малкия пръст, без да се стяга или измества.

  • Специална дизайнерска архитектура, за комфорт и стабилност.
  • Съвместим с всякакъв вид обувки.
  • Прост и лесен монтаж.

Ролка за защита на малкия пръст
Повишените изисквания към защитата на малкия пръст създават още по-големи нужди от цялостното им покриване. Гел ролерът Little Toe Protection Gel Roller е създаден от Podia, за да прегърне малкия пръст на крака и да създаде мек, но издръжлив щит за защита срещу стрес от триене от натиск във всеки труден момент от деня.

Специално прилягане - комфорт и стабилност
Ролката за защита на малкия пръст е направена специално за точката на приложение. Хипоалергенният и щадящ кожата гел има отлична еластичност, за да остане в същото време идеално стабилен и изключително мек на малкия пръст.

  • Стабилност и дискретност при позициониране.
  • Комфорт и цялостна защита по време на употреба.
  • Грижа за стресирана кожа.

Дълъг живот - Подложка за миене и многократна употреба
Ролката за защита на малкия пръст на Podia може да се пере и използва повторно, като запазва своите защитни и успокояващи свойства до края на полезния си живот.

  • Издръжлива конструкция.
  • Дълъг живот.
  • Лесна и проста поддръжка.

СТАТИСТИЧЕСКИ ДАННИ

5,2-8,2% от негъбичните заболявания на краката включват мазоли и калуси.

Незабавно освобождаване на малкия пръст от натиск и триене
Краката ни изискват собствено внимание и комплексна грижа всеки ден. Ето защо нашата първа стъпка, преди да приложим каквато и да е защита, винаги е да осигурим тяхната хигиена и чистота. Веднага след това можем да се спрем на по-специализираните им изисквания, като защитата на малкия пръст.

Инструкции за употреба

  1. След като се уверим, че краката ни са сухи и чисти, поставяме защитната ролка върху малкия пръст, като се уверяваме, че пасва добре и здраво.
  2. Вече можем да продължим подготовката си нормално, като си обуем например чорапите, като накрая проверим дали сме разместили подложката. Така че, ако е необходимо, ние го пренастройваме в правилната му позиция, за да осигурим перфектното му прилягане на пръста.
  3. При редовни интервали на употреба ние се грижим за почистването и поддръжката на цилиндъра за защита на малкия пръст. Измийте го с хладка вода и неутрален сапун. Оставете го да изсъхне естествено на стайна температура и след това можем да го използваме отново.

Професионален съвет: Поръсете с талк преди нанасяне, за удобно прилягане!

Противопоказания и специални указания
Ролката за защита на малкия пръст не трябва да се поставя върху отворена рана.
В случай, че проблемът продължава, винаги е необходимо мнение и съвет от лекар специалист.
Пазете от деца и домашни любимци.

Моля, имайте предвид, че информацията, предоставена на този уебсайт, по никакъв начин не замества медицински съвети и лечение. Ако имате или подозирате, че имате здравословен проблем, трябва да потърсите медицински съвет и да следвате САМО медицинските инструкции. Винаги внимателно четете инструкциите за употреба и предпазните мерки, посочени в листовките на нашите продукти.

Ключови съставки:

Полимерен гел

Ролката за защита на малките пръсти е изработена от хипоалергенен полимерен гел, с отлична еластичност, особена мекота на усещане и дискретен външен вид, за да предложи максимална устойчивост, стабилност при нанасяне и абсолютна съвместимост с всеки тип обувки. Абсорбира напълно натиска, предотвратява триенето и предотвратява последиците от тях, като в същото време облекчава и успокоява последствията от тях.

Масла с медицинско качество

Гелът на ролката за защита на малкия пръст е обогатен със специализирани медицински минерални масла. Те се освобождават постепенно по време на употребата на пластира, за да успокоят и да се грижат за кожата на мястото на приложение.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук